Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravan nedal Lysicím na jejich stadionu šanci


Branky


5

Jasná výhra se rodila pro Svitávku již od prvních minut zápasu. Jednoznačný výkon hostujících hráčů je dotáhl za výhrou o 4 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravan nedal domácím šanci

Skvěle hostům vyšel vstup do zápasu a už v osmé minutě se krásnou střelou z přímého volného kopu prosadil kapitán Vít Bednář. Další branky v průběhu první půle přidali pohotově uvnitř pokutového uzemí Roman Bednář a David Šacher. Taras Choruk raketovou střelou z poza vápna také skóroval. Domácí korigovali těsně před přestávkou.

Lysice pouze korigovaly z penalty

Do druhé půle vstoupili výrazně lépe domácí a měli tři velmi nebezpečné šance, se kterými si ale brankář Martin Pavel poradil. A tak opět vedení o 4 branky přidal po individuální akci ze strany svým dnešním druhým gólem Roman Bednář. Ke konci zápasu dokázaly Lysice vstřelit gól z penalty. Konečné razítko za výhrou však přidal šestou trefou Moravanu Lukáš Bureš. 



Ohlasy k zápasu



Svitávka
Martin Pavel (brankář): Vstup do nové sezóny máme opravdu skvělý. Společně s dvěma pohárovými zápasy má Moravan po včerejším utkání skóre 18:3. Tak snad forma a s ní i chuť a radost ze hry našim střelcům vydrží. Už příští kolo nás čeká FK Adamov. Celek se kterým jsme loni dvakrát prohráli. Máme jim tedy co vracet.



Sestavy


TJ Sokol Lysice
J. Lorenc [-] - Z. Trávníček [-] , M. Záruba [-] (78. L. Strya [-] ) , V. Laník [-] , M. Sekený [-] (62. R. Dostál [-] ) - M. Hložek [-] (66. M. Danác [-] ) , F. Dolníček [-] , Š. Libiš [-] (62. J. Dolníček [-] ) , P. Máslo [-] - P. Ditě [-] , J. Tobiáš [-] -

Svitávka
M. Pavel [-] - M. Kotek [-] , K. Hruška [-] (55. Š. Pinkava [-] ) , T. Prudký [-] , T. Kamenický [-] , R. Bednář [-] , D. Šacher [-] , T. Choruk [-] , I. Peňáz [-] (60. L. Bureš [-] ) , V. Bednář [-] , Š. Bednář [-]

ŽK: 13. P. Ditě , 15. P. Máslo , 80. R. Dostál .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: VODIČKA Martin - HNÁT Leoš, BEDNÁŘ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Obnovený klub z Lysic si zahraje vyrovnanou partii se Svitávkou. Remíza 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů