Bláznivé derby


Branky


17

V derby na které se sešla početná divácka kulisa se sehrál bláznivý zápas. Domácí Bukovec rychle vedel o 3 branky, díky hattricku Malehojurka nakonec byl rád za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

hattrick Malehojurka

Zápas dvou sousedních obcí se v neděli odehrál v Bukovci. Oba týmy se sešly v početném složení. Bukovec dokonce řešil před zápasem přetlak hráčů, kteří se nevešli ani na lavičku.

První poločas patřil především domácím. Od začátku lépe kombinovali a přehrávali hosty. V 10. minutě otevírá skóre zápasu Bukovec. J. Malyjurek dvakrát zasekl míč v šestnáctce a poté přesně zamířil 1:0. V 17. minutě přidávají domácí další branku. J. Koper vysouvá hezkým lobem Jakuba M.

Ten už si věděl rady, jak s míčem naložit 2:0. Poté Bukovec nedal pár dobrých šancí. Pro domácí poslední gól přidal opět J. Malyjurek tentokrát z přímého kopu v 36 minutě. Přesnou střelou zhruba z 25 metrů nachytá na zadní tyči hostujícího brankáře 3:0. Nikdo by si asi nedokázal představit, že se vývoj utkání úplně otočí.

 

Hosté snižuji po zaváhání obrany domácích v 38. minutě. Přímý kop neudržel v náručí V. Byrtus a tak zblízka doráží nikým nehlídaný M. Puczok 3:1. 

 

Zápas a hlavně domácí ovlivnil krásný gólový moment. Zhruba z 30 metrů se nádhernou střelou prosazuje P. Wantula a najednou je zaděláno na drama. Bukovec opařený, Písečtí polití živou vodou. Hned po pár minutách mají Písečtí srovnání na kopačce. T. Pyszko, ale pohrdl vyrovnáním z penalty, kterou mu bravurně lapil V. Byrtus.

 

Písek opět mohl vyrovnat, ale tváří tvář proti V. Byrtusovi si opět vylámal zuby. Písek tedy nevyužil dvě super šance. Bukovec po druhém obdrženém gólu byl asi 20 minut mimo. Ke konci mohli ale domácí rozhodnou, jenže F. Zogata místo nahrávky zakončoval sám. J. Krenželok taktéž nedává branku, protože mu střelu obětavě blokuje M. Zahradník. A když se ani hlavička J. Motyky neujme, tak přichází trest na druhé straně. I potřetí se Písečtí prosazují z přímého kopu. T. Pyszko krásnou střelou z 20 metrů, přesně do horního rohu branky vyrovnání v nastavení na konečných 3:3.

 

 

 

Druhý poločas

Derby se vším všudy, první poločas v naší režii, poté lepší pasáže Písečtí. Divoký zápas před neskutečnou kulisou zhruba 400 lidí.

Ve druhé půli nás hodně zmrazila nádherná branka na 3:2. V této pasáži měli Písečtí jednoznačně navrch.

Měli dvě super šance, ale ani jednu nedali. My mohli ke konci rozhodnout, ale to se taky nestalo.

Nakonec vyrovnání z třetí standartky. Tento zápas jsme jednoznačně propadli hlavami, když jsme

si mysleli, že za stavu 3:0 se nemůže nic stát. Chyba nás všech při první brance, kde jsme nedobíhali a nechali 

Písecké pohodlně dorážet. Poté dvě nádherné branky, které zápas srovnaly.

 

Do příštího zápasu si musíme vzít ponaučení a hrát zodpovědně po celý zápas!

 

Autor: Josef Krenželok 



Ohlasy k zápasu



Fotbal Písek
Jan Ligocki (předseda,hráč): ,,Výborný zápas z obou stran před perfektní návštěvou. Každý chvilku tahal za kratší konec. Nejprve hosté pak domácí. Takže asi zasloužená dělba bodů. Za hráče zápasu bych vyzdvihnul domácího gólmana Byrtuse a za hosty Cieslara kdy přišel na hřiště ve 20minutě a výrazně oživil zálohu hostů.´´



Počet diváků: 222. Rozhodčí: SEKULA Adam - BARTEK Libor, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Ondřej Lipowczan
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy minulé kolo nezvítězily, proto budou mít jistě chuť získat v derby tři body. Písek bude šťastnější a svého soka těsně porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

5:0

5. 9. 2023 13:17
výhra domácích
5. 9. 2023 13:17
výhra domácích