Bukovec doma nad ,,nově vzniklou´´ Čeladnou nezaváhal


Branky


12

Po letní přestávce se Bukovec v prvním zápase nové sezóny ukázal doma proti nováčkovy v soutěži, a to týmu z Čeladné. Ta sestoupila z 1.A třídy, většina hráčů tým opustila a tak nastala situace se skládáním nového týmu, který je nyní složený výhradně z hráčů z blízkého okolí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům, domácí šli do kabin ale šťastňější

První minuty utkání hráči hostů, když vystrkovali růžky. Byli aktivnější, pohyblivější a více drželi míč. Potě ale zhruba od 10. minuty se ke slovu začali hlásit domácí. První dobré šance, ale ke gólu nevedly. Skóre zápasu otevřel ve 33.min R. Kulig po přesném centru od T. Starzyka, 1:0. Do konce první půle dokázali domácí spálit pár dalších šancí, a tak se šlo do kabin s nejtěsnějším výsledkem.

Kvalitní druhý poločas a branka domácí posily

Druhý poločas začal podobně jak ten první. Dobré domácí průniky a centry pokutovým územím branku nepřinesly.

Druhý gól přidává v 58.min se štěstím J. Malyjurek, když centrovaný míč končí v šibenici hostující branky, 2:0. Bukovec se z dvoubrankového vedení neradoval dlouho. A v 62.min se hráči Čeladné dočkali penalty. Tu s přehledem dokázal proměnit L. Červený a snížil na rozdíl jediné branky 2:1.

 

 

Hosté jako polití živou vodou začali kousat. Dalších asi 10 minut byli lepší aktivnější, ale Bukovec je nepustil do žádné velké šance. Za zmínku, ale stojí dobře zahraný přímý kop se kterým si brankář V. Byrtus poradil. Pojistku v utkání přidal v 83.min svou druhou brankou v zápase R. Kulig po krásné nahrávce lobem za obranu od J. Krenželoka, kdy třelec gólu na dvakrát dostává míč do branky, 3:1. Zbytek utkání již si domácí pohlídali a připisují tak první 3 body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,Musím uznat, že v každém poločase měli hosté dobrou pasáž hry, kdy nás dokázali zatlačit. Mají ve svém týmů dobré individuality a myslím si, že v přeboru budou nepříjemným soupeřem i pro ostatní. Tým mají složený hlavně ze zkušenějších hráčů, ale taky mají pár mladých, kteří jsou rychlostně dobře vybavení. Vítězství v prvním zápase se vždycky počítá, po většinu zápasu jsme hráli dobře, vytvářeli si šance a tři z nich proměnili. Nejlepšími hráči zápasu za Bukovec R. Kulig střelec dvou branek. Za hosty středový hráč O. Chýlek, který hrál velmi dobře, byl silný na míči a měl přehled.´´

SK Beskyd Čeladná
Lukáš Červený (hráč): ,,Byl to náš první mistrovsky zápas, který nám toho hodně ukázal. Ať už pozitivního tak toho negativního. Negativní věci - určitě byl velký rozdíl ve fyzičce. Soupeř byl mnohem běhavější. Ve většině soubojů byli dříve, dostupovali naše kreativní hráče, kteří často neměli čas ani se otočit a rozehrát. Neznalost cizího hřiště. V Bukovci je opravdu úzké hřiště a to nám dělalo cely zápas problém. Naopak domácí byli opravdu doma a přesně věděli co a jak hrát. Sehranost. Stále si na sebe všichni zvykáme pracujeme na tom. Pro spoustu kluků to byl zápas po několika letech, nebo úplně první. To se zlepšuje trénink od tréninku a zápas od zápasu. Pozitiva - v prvním zápase na horké a úzké půdě Bukovce jsme je v některých pasážích dokázali opravdu roztočit, Na tom musíme stavět a tlak udržet déle. Určitě bych vyzdvihl našeho gólmana Petra Astra, který chytil další 3 tutovky. Vojta Chríbek s Radimem Tabaškem dali naši hře myšlenku. Na kraji Filip Literák odehrál bezvadné utkání. A samozřejmě Ondra Chýlek, to je náš špílmachr. Bukovci děkujeme za fajn zápas a hodně štěstí ve zbytku sezóny. Fanoušků dorazilo docela dost a užili jsme si to.´´



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLEVZA Miroslav - BARTEK Libor, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bukovec si snadno poradí z nově složeným týmem Čeladné