Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané střetnutí ve Skašticích


Branky


2

Rezerva Skaštic uvítala na své půdě hosty z Němčic a týmy se rozešly každý s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Poslední zápas podzimní části sezóny pro oba týmy, který se hrál na půdě ve Skašticích, byl velmi vyrovnaným střetnutím. Sestava domácího týmu byla posílena hráči z A týmu, a diváci mohli sledovat zajímavé fotbalové utkání. První poločas byl pozoruhodným vyrovnaným soubojem, kde se oba týmy snažily o vstřelení gólu a šance se objevovaly na obou stranách. Hráči obou týmů prokázali vynikající výkony, ale góly se jim zatím nepodařilo vstřelit. Oba brankáři excelovali a několikrát předešli inkasovaným gólům skvělými zákroky.

2 góly do obou branek

Druhá polovina zápasu byla nabitá akcí a emocemi. Až do 58. minuty se skóre neměnilo. V této klíčové chvíli přišel okamžik, který změnil průběh zápasu. Domácí hráč Zdeněk Zaoral využil nákopu za obranu a utekl obráncům Němčic, proměnil svůj nájezd a poslal Skaštice do vedení. Navzdory jednobrankovému manku neztratili hráči Němčic naději a pokračovali v boji. V 68. minutě situaci hostů ale ještě zkomplikoval Roman Ježák, když po centru z pravé strany přidal druhý gól pro domácí tým a zdálo se, že se o zápase rozhodlo. Nicméně, hráči Němčic se nevzdali. V 73. minutě byla po faulu na Darebníčka odpískána penalta, ale tento trestný kop zůstal neproměněn. To však hráče nezlomilo a v 78. minutě Radim Darebníček přišel s brankou po samostatném úniku a snížil na 2:1. Hráči hostů dřeli do poslední chvíle o srovnání, a jejich snaha byla nakonec odměněna. V 86. minutě se po centru z pravé strany hlavou trefil Lukáš Lejsek a vyrovnal na zasloužených 2:2. Byl to vzrušující závěr zápasu, který ukázal odhodlání a bojovnost hráčů Němčic, kteří věřili ve své schopnosti a neustále bojovali o výsledek.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Němčice
Michal Štěpánek (trenér): Poslední zápas, takové naše derby jsme dnes odehráli na půdě ve Skašticích, které doplnily svoji sestavu hráči z A týmu. Celý první poločas a až do 58. minuty se odehrával vyrovnaný boj se šancemi na obou stranách, které ale zůstaly neproměněné. Ve zmiňované minutě po nákopu za obranu domácí hráč Zaoral utekl našim obráncům a svůj nájezd proměnil. Když po centru z pravé strany v 68. minutě přidal na 2:0 Ježák zdálo se být rozhodnuto. My jsme se ale nevzdávali, a po faulu na Darebníčka jsme kopali penaltu. Bohužel jsme ji neproměnili, ale tento moment nás nezlomil a po samostatném úniku v 78. minutě snížil Radim Darebníček na 2:1. Do posledních sil kluci dřeli o srovnání a byli odměněni, když v 86. minutě po centru z pravé strany skóroval hlavou Lejsek a vyrovnal na zasloužených 2:2. Klukům dnes děkuji za předvedený výkon a bojovnost do poslední minuty zápasu.



Sestavy


TJ Skaštice B
P. Trampota [-] - L. Motal [-] , M. Židlík [-] (64. J. Růžička [-] ) , A. Sova [-] , S. Škrabana [-] (84. P. Brada [-] ) , R. Zůvala [-] , A. Rosecký [-] (79. M. Pitron [-] ) , Z. Zaoral [-] , R. Ježák [-] , Z. Konečník [-] , P. Bubla [-]

TJ Sokol Němčice
D. Vajda [-] - D. Holý [-] , V. Kříž [-] , A. Vymětal [-] (69. R. Darebníček [-] ) , T. Císař [-] , L. Lejsek [-] , R. Darebníček [-] , L. Batoušek [-] , S. Kadlec [-] , J. Zlámal [-] (73. M. Zavadil [-] ) , L. Sklenář [-]

Počet diváků: 125. Rozhodčí: SKYBA Vlastimil - ZÁVOJSKÝ Oldřich, CALETKA Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:34

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku