Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

9 gólů v Pravčicích


Branky


2. T. Kocman , 29. D. Lukeš , 79. K. Tobolík - 15. M. Židlík , 18. J. Gojš , 24. J. Gojš , 29. A. Sova , 76. R. Ježák , 89. J. Gojš
4

Tento zápas byl důležitým pro oba týmy, aby si dokázaly co nejlépe vylepšit pozici před koncem podzimní části sezóny. Navíc jsme tyto dva týmy mohly najít kousek od sebe v tabulce, Skaštice B na 6. místě se šestnácti body a Pravčice na místě 8. s body čtrnácti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová první půle

Domácím se podařilo do zápasu vstoupit skvěle, když se hned ve druhé minutě prosadili po zbytečné ztrátě Skaštic v obraně. K míči se dostal David Lukeš, jeho střela však byla sražena, ale pouze k Ondřeji Janováčovi, jehož střela už k brance prošla a hned rozvlnila síť soupeře. Pravčice tak vedly 1:0. Po tomto gólu se však do hry stále více dostávali hosté a v 15. minutě se jim podařilo vyrovnat, když se sám ve velkém úhlu ocitl Michal Židlík a z halfvoleje vysokým kopem přes brankáře se mu podařilo dopravit míč do branky. Hned 3 minuty na to, tedy v 18. minutě, se však hosté radovali znovu, když Skaštice házely aut ještě z vlastní poloviny a tímto poslal jeden z obránců do samostatného úniku Jana Gojše, který utekl všem obráncům Pravčic a míč uklidil do branky. Skaštice tak vedly už 2:1, ale na další gól nemuseli diváci dlouho čekat. Ve 24. minutě totiž dostal Jan Gojš, který nastupuje pravidelně za A tým v divizi, oblouček za obranu, míč dokázal zpracovat a poslat ho kolem brankáře do branky. Gólové hody ale ještě nekončily! Ve 29. minutě se podařilo domácím snížit na 2:3, když Tomáš Kocman prošel po křídle, předal míč pod sebe na Davida Lukeše a ten dokázal vystřelit a poslat míč k tyči. Ovšem domácí se nemohli ze snížení radovat ani minutu, protože hned z rozehrávky zkusil překopnout brankáře Antonín Sova, to se mu povedlo a vrátil tak Skašticím dvougólové vedení. Po tomto gólu se však hra už trochu uklidnila a do konce poločasu už se žádný tým neprosadil.

Skaštice si pohlídaly vedení

Do druhého poločasu vstoupily domácí Pravčice velice aktivně, snažili se změnit styl hry, když v první půli vsázeli hlavně na protiútoky, ale od začátku druhého poločasu bylo vidět, že se pokusí zaměřit více i na kombinační hru. Do 70. minuty byla hra velmi vyrovnaná a Skaštice už se tak netlačily do útoku jako v první půli a snažily se spíše nedostat už další góly. V 74. minutě ale potřetí v zápase inkasovaly, když střídající Jan Zapletal poslal centr do vápna, ten si našel na penaltě Karel Tobolík a hlavou poslal míč k tyči, brankář na něj sice dosáhl, ale míč mu vypadl přímo do branky. Útočné snažení Pravčic pokračovalo, ale doplatili na to, když v 76. minutě poslal jeden ze záložníků míč za obranu na Gojše, ten potáhl míč, předal ho pod sebe na kapitána Romana Ježáka, ten obešel brankáře a uklidil míč do prázdné branky. Skóre tak bylo 3:5, ale poslední gól v zápase padl až v 89. minutě, když završil Jan Gojš hattrick v zápase, když ho našel z rohového kopu jeden z hráčů a on zakončil z voleje nohou přímo pod víko. Zápas tak skončil 3:6 z pohledu domácích Pravčic a Skaštice B jim tak odskočily v tabulce o další tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


Pravčice
Vít Tkadlčík (trenér): Vstup do zápasu se nám lépe povést nemohl když jsme ve 2. minutě dali vedoucí branku utkání, což nám vlastně uškodilo. Hráči Skaštic byli všude dříve s lepším pohybem a kvalitnější rozehrávkou. Když jsme ve 29. minutě dali druhou branku tak to bylo pouhá korekce stavu na 2:3 a následně z naší nekoncentrovanosti jsme vzápětí dostali branku další. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu mi jsme dali jednu branku a Skaštice dvě branky. Do zápasu jsme se nedokázali dostat, vlastně to vypadá čím kvalitnější máme základní sestavu tím, hůře to dopadne. Skašticím gratulujeme k zaslouženému vítěžství a za udělenou lekci.




Sestavy


Pravčice
D. Hrdlička [-] - O. Timan [-] , K. Tobolík [-] , D. Jetelina [-] , A. Novák [-] - R. Batík [-] (55. M. Hrdlička [-] ) , O. Janováč [-] (79. M. Zapletal [-] ) , D. Zapletalík [-] , T. Kocman [-] (79. A. Bucha [-] ) , J. Miklík [-] (68. J. Zapletal [-] ) - D. Lukeš [-] (68. M. Želizňák [-] )

TJ Skaštice B
P. Trampota [-] - M. Židlík [-] , A. Sova [-] , R. Vymětal [-] , R. Zůvala [-] , J. Gojš [-] , R. Ježák [-] (86. L. Vymětal [-] ) , J. Látal [-] (46. J. Růžička [-] ) , P. Bubla [-] , J. Novák [-] (76. M. Pitron [-] ) , P. Brada [-] (61. S. Škrabana [-] )

ŽK: 20. P. Brada .
Hráči zápasu: J. Gojš , A. Sova .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: BENEDIKT Ondřej - DAREBNÍK František (N), ROSECKÝ Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:11

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku