2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žalkovice podruhé v řadě vyhrály


Branky


4

Žalkovice přivítaly na své půdě tým ze Slavkova pod Hostýnem a po výhře v minulém kole nad Němčicemi navázaly na tohle vítězství a připisují si další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl T. Netopil

Oba týmy věděly, že je pro ně zápas velice důležitý, protože byli sousedy v tabulce a šlo o hodně. To se projevilo i na hře, když se oba týmy snažily hrát hlavně na rychlé protiútoky a vsázeli na své pevné obrany. První polovina prvního poločasu byla hlavně o boji o míč ve střední části hřiště, oběma týmům se naskytly jen ojedinělé šance a zápas nebyl zrovna divácky atraktivní. Od 20. minuty získávali domácí hráči převahu a vytvářeli si šance, ze kterých mohli skórovat. Ve 26. minutě po standartní situaci vzhruba ze třiceti metrů, kterou zahrával Václav Pospíšil si míč našel kapitán domácích Tomáš Netopil a z voleje uklidil míč do sítě Slavkova. Domácí Žalkovice tak vedly 1:0 a celkem zasloženě. V posledních minutách opravdu byly lepším týmem. Utkání ale pokračovalo v trendu spousty soubojů o míč a nákopů. Do poločasu už ani jeden z týmů neskóroval, a tak poločasové skóre bylo 1:0 pro domácí Žalkovice.

Tomáš Netopil skóroval i podruhé

Druhý poločas začal podobně jako ten první, takže oba týmy hrály opatrně, nechtěly dělat chyby a do moc šancí se ani jeden z týmů nedostal. Po patnácti minutách se začali opět ozývat hlavně domácí a v 63. minutě skóroval podruhé v zápase Tomáš Netopil hlavou po rohovém kopu, který zahrával jeho táta Hynek taktéž Netopil. Po tomto gólu domácí nepřestávali tlačit na soupeře a tlačili se za třetím gólem, který by pojistil jejich vítězství. I přes spoustu šancí se ale v brance hostů potřetí míč neobjevil. Po dobré desetiminutové od domácích se k míči dostali i hosté, kteří si vytvořili několik šancí, ze kterých mohli skórovat, například zpoza vápna vyslal přízemní střelu na branku domácích Radek Ponížil, nejlepší střelec Slavkova. Poté dostal Ponížil dobrý pas za obranu od jednoho ze středopolařů a mohl jít na gólmana sám, ten proti němu ale vyběhl, protože Ponížilovi míč trochu utekl a brankář Krejčí obral útočníka o míč a zabránil tak tomuto střelci ve skórování. Hosté se tak také už neprosadili, Krejčí udržel druhé čisté konto v sezóně, domácí poprvé v sezóně vyhráli na své půdě a v tabulce se posunuli už na 7. místo. Slavkov naopak už v šesti zápasech po sobě nebodoval a patří mu aktuálně 10. místo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Žalkovice
Ján Horký (vedoucí mužstva): První domácí vítězství v této sezóně se nerodilo lehce. Zápas nebyl divácky příliš atraktivní. Odehrával se především mezi oběma šestnáctkami. Šancí i střel bylo na obou stranách minimum. Oba naše góly padly po standartních situacích. První gól po přímém kopu Vaška Pospíšila, na který si krásně naběhl Tomáš Netopil ve 26. minutě a druhý po rohovém kopu v 63. minutě. Roh zahrál Hynek a do sítě hlavičkoval Tomáš. První gól po spolupráci otce a syna Netopilových. Pochvalu, tak jako ve všech dosavadních zápasech sezóny zasluhuje autor obou branek, nejen za vstřelené branky, ale především za výbornou organizaci obrany, díky níž se hosté nedostali do žádné větší příležitosti.




Sestavy


Sokol Žalkovice
R. Krejčí [-] - M. Nesrsta [-] , H. Netopil [-] , D. Otáhalík [-] , E. Petřík [-] (80. M. Škopík [-] ) , R. Pala [-] , V. Němčík [-] (46. P. Otáhal [-] ) , V. Pospíšil [-] (74. F. Strnad [-] ) , M. Mrázek [-] , Š. Kojetský [-] , T. Netopil [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
J. Čačala [-] - Z. Krajcar [-] (58. R. Němec [-] ) , V. Symerský [-] (78. J. Láník [-] ) , A. Čuba [-] , R. Ponížil [-] , A. Bouchalík [-] , P. Darebníček [-] , P. Symerský [-] , J. Pavlica [-] , M. Bureš [-] , M. Kopřiva [-]

ŽK: 20. M. Nesrsta - 7. M. Kopřiva , 20. R. Ponížil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRTNÍČEK Miloslav - SMOLKA Filip, HORKÝ Josef Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:05

Tip: remíza






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku