Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 12:00

10.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice vyhrály i v Počenicích


Branky


8

B tým Skaštic přijel do Počenic a po jasné výhře si odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skaštice rozhodly třemi góly

Od začátku utkání bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry a byli to právě hosté ze Skaštic, kteří v posledních zápasech předvádí velice dobré výkony a daří se jim, až na prohru 9:1 v Rymicích. Od samotného úvodu zápasu byli lepším týmem, dařilo se jim kombinovat, držet míč na svých kopačkách, vytvářet si šance. V 17. minutě šli do vedení právě hráčí Skaštic, když gól vstřelil Zdeněk Zaoral a hosté tak potvrdili svůj tlak. V zápětí, konkrétně ve 22. minutě, přidali další branku po gólu Přemysla Brady a Skaštice tak vedly už o dva góly. Po tomto gólu se hosté střelecky utišili ale neustávali ve svojí hře a stále byli lepším týmem. Ve 41. minutě ale přišlo snížení, když Tesák vyvezl míč, přihrávkou našel Šustra a ten uklidil míč do sítě hostů. Radost z gólu domácím ale netrvala dlouho, protože ještě do poločasu inkasovali potřetí po gólu Michala Židlíka a poločasové skóre tak bylo 1:3 z pohledu domácích.

Další dva góly do sítě Počenic

Do druhé půle vstoupili hosté skvěle, když se hned po přestávce ve 47. minutě prosadil Radim Zůvala, skóre tak bylo už 4:1 pro Skaštice a o zápase tedy bylo rozhodnuto. I přesto se ale snažili ještě domácí před domácími fanoušky zabojovat o snížení, tvořit hru, ale Skaštice byly v tomto zápase prostě lepší a nedaly domácím šanci skórovat. V 84. minutě ještě zvyšoval na 5:1 pro hosty Stanislav Škrabana a to byl také poslední gól tohoto zápasu. Skaštice už se tak dostaly na 5. místo v tabulce a nadále stoupají tabulkou. Počenice naopak musí zabojovat o každý bodík, aby si před zimní přestávkou co nejvíce vylepšily své postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Počenice - Tetětice
Stanislav Juřena (kapitán): Ač jsme na domácí půdě pomýšleli na body, již od prvních minut bylo zřejmé, že Skaštice budou nad naše současné síly. Vedení se hosté ujali po individuálním průniku ze strany a svůj náskok brzy navýšili o dvě branky. Ve 41. minutě se nám podařilo zásluhou akce Tesáka a zakončujícího Šustra snížit, ale radost brzy vystřídala hořkost z další inkasované branky. Když Skaštice záhy po poločasové přestávce přidaly čtvrtou trefu, bylo rozhodnuto. Nám dnes ve hře scházelo všechno, na čem bychom rádi stavěli, připomínali jsme leklé ryby. Cesta ke zlepšení je jen jedna a vede přes tvrdou práci v tréninku. Musíme se před zimní pauzou semknout a pokusit se vydolovat ještě nějaké body.




Sestavy


TJ Počenice - Tetětice
J. Rampas [-] - T. Vilím [-] , M. Klapil [-] , L. Tesák [-] , O. Jiřík [-] , Z. Šustr [-] (74. J. Janček [-] ) , O. Novotný [-] (74. F. Klech [-] ) , D. Večerka [-] (29. Š. Lejsal [-] ) , S. Juřena [-] , F. Zapletal [-] , O. Novák [-] (4. L. Niedermertl [-] )

TJ Skaštice B
P. Trampota [-] - M. Židlík [-] , A. Sova [-] , R. Vymětal [-] , J. Beneš [-] , R. Zůvala [-] , P. Brada [-] (75. S. Škrabana [-] ) , Z. Zaoral [-] (86. L. Vymětal [-] ) , T. Motal [-] , P. Bubla [-] , R. Frýdl [-]

ŽK: 4. O. Novák , 61. Š. Lejsal , 63. L. Niedermertl .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BENEDIKT Ondřej - GRÖPL Jan (N), PITRON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku