0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pravčice si připsaly další výhru


Branky


8

V Žalkovicích se o víkendu odehrál velice důležitý zápas pro oba celky, vychází z něj lépe hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v první půli

Do Žalkovic přijely Pravčice a v tomhle zápase chtěly oba týmy vyhrát. Mírným favoritem byli sice domácí, ale dalo se očekávat velice bojovné utkání od obou týmů. Do zápasu lépe vstoupili hosté, když zásluhou Jakuba Miklíka šli hráči Pravčic ve 13. minutě do vedení. Domácí nedostoupili tohoto hráče, který tedy zůstal osamocen a celkem v klidu uklízel míč do branky Žalkovic. Ani jeden z týmů se nadále neprezentoval zrovna pohledným fotbalem a oba týmy spíše spoléhaly na nákopy za obranu a rychlé protiútoky. Ani jednomu z týmů se moc nedařilo dostávat do šancí, utkání bylo vyrovnané, plné osobních soubojů a boje o míč ve středu hřiště. Ovšem pár šancí si hráči Pravčic vytvořili, ale žádnou z nich se jim nepodařilo proměnit, a tak se do šaten šlo za stavu 1:0 pro hosty z Pravčic.

Další gól už nepřišel

Do druhé půle nastoupili hosté s jasným cílem: udržet jednogólový náskok a odnést si ze zápasu všechny tři body. A také tomu dost přizpůsobili svoji hru, když hráli hlavně ze zajištěné obrany a nechávali hrát domácí. Ti se chopili iniciativy a snažili se tlačit dopředu za vyrovnáním. Nedařilo se jim ale překonávat důslednou obranu Pravčic a až na pár výjimek skončila akce domácích hned v zárodku. Do několika šancí se ovšem Žalkovice dostaly, nepovedlo se jim však proměnit ani jednu z nich a pořádně neprověřili brankáře Pravčic. Všechny tři body si tak po vydřené výhře 1:0 odváží do Pravčic hosté a stoupají tabulkou. Žalkovice už vypadly z lepší půlky tabulky a řadí se k jednomu z týmů na konci tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Žalkovice
Ján Horký (vedoucí mužstva): Dnešní zápas potvrdil, že našemu družstvu nesvědčí role favorita. Rychle jsme se přizpůsobili hře soupeře, který se snažil jednoduchými nákopy postupovat dopředu. Po nedůsledném přistoupení se ve dvanácté minutě dostali hosté do šance, kterou proměnili ve vedoucí gól a dál už to byl typický okresní přebor v kopané. Naše mužstvo si vytvořilo ještě do poločasu několik šancí, které však nedokázalo využít zejména vlastním nedůrazem. Druhý poločas byl již hrou na jednu branku, branku hostů, bohužel pro nás bez gólového efektu a tak zápas skončil výhrou hostů, o které se dá říct, že byla utrpěná.

Pravčice
Vít Tkadlčík (trenér): První poločas pro nás začal velmi dobře z první výraznější šance ze strany hřiště jsme dokázali vstřelit branku a jít do vedení. Nehrál se moc kombinační fotbal z obou stran spíše se jednalo o velmi bojovné utkání. Šance, které jsme si vytvořili jsme nedokázali proměnit a tak poločas skončil 0:1. V druhém poločase hráči domácích převzali otěže zápasu a byly více v držení míče ale nedokázali to přetavit ve srovnávací branku. My jsme naopak hrozili z protiútoků ale nevyřešili jsme je správně. Utkání bylo velmi vyrovnané a ubojované. Troufnu si říct, že minulý ročník by jsme tento typ zápasu nedovedli do vítězného konce.



Sestavy


Sokol Žalkovice
R. Krejčí [-] - M. Mrázek [-] (46. E. Petřík [-] ) , V. Němčík [-] (64. T. Janečka [-] ) , V. Říkovský [-] , M. Janečka [-] , M. Nesrsta [-] , V. Pospíšil [-] , T. Netopil [-] , Š. Kojetský [-] , H. Netopil [-] (46. D. Otáhalík [-] ) , F. Strnad [-]

Pravčice
F. Bucha [-] - O. Timan [-] , D. Zapletalík [-] , D. Jetelina [-] , A. Novák [-] - J. Miklík [-] , D. Lukeš [-] , O. Janováč [-] , J. Zapletal [-] (62. T. Gankhuyag [-] ) , T. Kocman [-] (66. M. Zapletal [-] ) - D. Svrček [-] (76. L. Timan [-] )

ŽK: 36. V. Němčík , 83. D. Otáhalík - 56. J. Zapletal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČERNOVSKÝ Martin - VYMĚTAL Robert (N), NEVŘALA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku