1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 17:30

9.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná poprvé v sezóně nevyhrála


Branky


8

Do Lubné přijeli hráči Žeranovic a obrali lídra soutěže o body jako první tým v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na začátku a konci poločasu

 Žeranovice vstoupily do zápasu s Lubnou ve velice obměněné sestavě, protože několik jejích hráčů, kteří pravidelně hrají v základní sestavě se do zápasu nemohli zapojiť kvůli zraněním a nemocem, a tak Žeranovice byly nuceny nasadit i čtyři dorostence, pro které je takovýhle zápas velice cennou zkušeností. A i přes tyto významné změny v sestavě se Žeranovicím povedl začátek zápasu naprosto skvěle, když hned ve třetí minutě šli do vedení zásluhou gólu Zdeňka Zimčíka. Na poměrně překvapivý začátek zápasu navázala sekce zápasu, kdy se dařilo Žeranovicím držet míč, byli nakopnuti po tomto vstřeleném gólu a měli chuť dále tvořit a hrát. Ovšem okolo 20. minuty se zápas zlomil a do zápasu se začali dostávat i domácí borci, kteří si začínali vypracovávat slušné šance, ze kterých by mohli i srovnat, ovšem to se jim dlouho nedařilo a hosté hájili svoje jednogólové vedení. Hosté už čekali na hvizd rozhodčího, který měl ukončit první půli tohoto zápasu, ovšem ten nepřicházel a mezitím se dostali ke standardní situaci hráči domácích a po této standartce se Lubné podařilo vyrovnat po gólu nejlepšího střelce domácích, Martina Ančince. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Bezgólový druhý poločas

 Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a snažili se vzít si zpět vedení, které si vypracovali hned z kraje zápasu a hned 6 minut po začátku druhé půle šel střelec první branky zápasu Zdeněk Zimčík sám na branku, brankář domácích Zimčíka podrazil podle rozhodčího těsně za velkým vápnem, a tak brankář Lubné šel do sprch, protože za tento faul mimo šestnáctku viděl červenou kartu. Z přímého kopu po tomto faulu ovšem nedokázali Žeranovice vstřelit vedoucí gól. Čekalo je ale 40 minut v početní převaze. I přesto, že domácí hráli už jen v deseti, tak byli více na míči a diktovali tempo hry, ovšem do dvou skvělých šancí se dostali i hosté. Z přímého volného kopu ohrozil bránku Jakuba Maráka Radim Zámorský ale Marák si s ní poradil bravurně. To samé když šel na branku sám znovu Zimčík a brankář domácích šel do rozkleku a vykryl i tento útok hostů. Zápas tak skončil remízou 1:1 a Lubná poprvé v sezóně ztratila body.



Ohlasy k zápasu



Žeranovice
Miroslav Polášek (trenér): Bez 5 ti hráčů základní sestavy (zranění a nemoc), se čtyřmi dorostenci jsme nečekali žádný velký výsledek a přesto pro nás začátek zápasu vypadal velmi dobře. V první 15 ti minutovce jsme se ujali vedení a díky zodpovědnému přístupu všech hráčů na hřišti jsme toto vedení udrželi. V poslední minutě po standartce Lubná vyrovnala. Ikdyž měla Lubná převahu ve hře, byli jsme to my, kdo mohl skorovat. Při brejku Zimčíka, který byl podražen brankářem Lubné (dle mého názoru v pokutovém území), nebyl nařízen pokutový kop, ale golman Lubné byl pouze vyloučen. Přesto Lubná měla převahu ve hře, ikdyž hrála v deseti. Gólové šance jsme měli, ale my. Střelu Zámorského z trestného kopu bravurně vykryl golman Lubné Kuba Marák, po té Kuba Marák postavil strom Zimčíkovi při dalším jeho brejku. Po té Zdeňa Zimčík v brejku minul těsně branku Lubné. Dělba bodů byla z mého pohledu spravedlivá, zápas měl náboj. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


FK Lubná 1959
J. Blažek [-] - M. Konečný [-] , P. Chýla [-] , M. Horák [-] , B. Železník [-] , M. Ančinec [-] , P. Kulcsár [-] , M. Rybenský [-] , I. Havlík [-] , J. Komárek [-] , J. Marák [-]

Žeranovice
A. Bakalík [-] - T. Cholasta [-] , M. Říhák [-] (73. . Cholasta [-] ) , P. Hasala [-] , D. Hubík [-] (46. M. Machálek [-] ) - J. Menšík [-] , R. Sumec [-] , T. Košina [-] - L. Zakopal [-] , P. Zámorský [-] , Z. Zimčík [-]

ŽK: 32. P. Chýla , 83. B. Železník , 90. J. Komárek - 45. D. Hubík , 84. . Cholasta . ČK: 51. J. Blažek - 88. . Cholasta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRTNÍČEK Miloslav - SKYBA Vlastimil, CHÝLA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku