3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 12:00

9.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zborovice se odlepily ode dna tabulky


Branky


7

Počenice přijely na hřiště rezervy Zborovic po výhře nad Hulínem, ale všechny body zůstávají doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v první půlce

Od úvodního hvizdu rozhodčího byli domácí lepším týmen, tlačili se do šancí, snažili se být aktivní, dorážet soupeře a celkem se jim to i dařilo a vypracovali si několik slibných šancí, ovšem žádnou z nich nevyužili a jednou měli velké štěstí, že hned po vśvé šanci neinkasovali z rychlého protiútoku, ale útočník Počenic netrefil z malého vápna branku, a tak se nepodařilo hostům potretsta velké odhodlání hostů, kteří trochu zapomínali na bránění. Ve 23. minutě se ovšem domácí dostali do vedení, když z penaltového puntíku naprosto nekompromisně skóroval Jaromír Štěpánek. ještě do poločasu, hned 7 minut po této penaltě navýšili své vedení na 2:0 domácí borci, když domácí zahrávali rohový kop a míč se odrazil na hranici velkého vápna, kde číhal Uhrinovský a ten z první vypálil a rozvlnil síť Počenic podruhé v zápase. Domácí tedy vedli 2:0 a za tohoto stavu se šlo také do šaten.

Domácí přidali ještě jen branku

Po změně stran se začali domácí více soustředit na bránění, protože moc zápasů, kde by měli velkou šanci vyhrát nebylo moc, ale v tomto zápase k tomu už byli velice blízko. Dvougólový náskok se sice ještě dá otočit, ale už to bylo pro Počenice velice těžké. Počenice hrozily hlavně z nebezpečných standartních situací, kde se snažili hledat své vysoké hráče a snížit na 2:1 právě díky nějaké šikovné hlavičce jednoho z hráčů. Udeřit se jim ale nepodařilo ani jednou, naopak Zborovice přidaly ještě potvrzovací gól, když se síť hostů rozvlnila i potřetí, když se po jedné ze standartek dostal k míči Kojetský a upravil na konečné skóre 3:0. Zborovicím se tedy podařilo vyhrát a připisují si druhou výhru v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Pilana Zborovice B
Martin Střelec (hráč a trenér): V úvodu zápasu jsme si vypracovali hned několik slibných příležitostí, které jsme bohužel neproměnili a málem jsme byli za to potrestání, když hostující útočník z malého vápna přestřelil prázdnou bránu. Naštěstí to byla ojedinělá šance Počenic. Ve 23. minutě vystihl rozehrávku soupeře Marek Štěpánek a obránce ve snaze napravit tuto chybu stáhl Štěpánka ve vápně a kopala se penalta. Penaltu jsi vzal na starost Jaromír Štěpánek a s přehledem proměnil. Za nedlouho po té jsme kopali rohový kop a po odraženém míči z velkého vápna vypálil Uhrinovský a i když svoji střelu otřel o několik obránců tak míč skončil v sítí a my šli do vedení 2:0. Po změně stran jsme se chtěli soustředit na ubránění výsledku a hrozit z protiútoků. Počenice se snažili o snížení skóre ale nebezpeční byli pouze ze standartních situací, s kterými si naše obrana poradila. V 57. minutě vstřelil gól po standartní situaci Kojetský a bylo rozhodnuto. Pro diváka možná nepohledný zápas ale pro nás důležité tři body. Doufám, že nás tato výhra povzbudí do dalších zápasů a odpoutáme se ode dna tabulky.




Sestavy


TJ Pilana Zborovice B
J. Kocourek [-] - M. Střelec [-] (70. J. Jenerál [-] ) , T. Kojetský [-] (72. V. Kerčák [-] ) , M. Šprňa [-] , M. Štěpánek [-] , L. Uhrinovský [-] , O. Vaňák [-] , M. Šprňa [-] (82. V. Klenovský [-] ) , M. Plesník [-] , J. Štěpánek [-] , L. Bukový [-]

TJ Počenice - Tetětice
J. Rampas [-] - D. Večerka [-] (65. M. Klapil [-] ) , O. Jiřík [-] , Š. Lejsal [-] (65. J. Janček [-] ) , O. Novotný [-] , L. Tesák [-] (88. F. Klech [-] ) , T. Vilím [-] , S. Juřena [-] , F. Zapletal [-] (65. Z. Šustr [-] ) , O. Novák [-] (70. J. Otevřel [-] ) , M. Bleša [-]

ŽK: 44. M. Střelec - 24. O. Novák , 41. F. Zapletal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MUCHA Pavel - ZELINKA Jiří, DOSTÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku