Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivá výhra Rymic


Branky


4

Rymice přivítaly na své půdě rezervu Skaštic a diváci mohli vidět 10 gólů a hned 9 z nich do sítě Skaštic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v první půli

Rozjeté Rymice chtěly navázat na předchozí vítězství, proti nim však stály Skaštice B, které vyhrály poslední dva zápasy celkem s přehledem, a tak diváci nevěděli, co od zápasu čekat. To se ale změnilo a hned od úvodu zápasu bylo jasné, že Rymice budou diktovat tempo. Ve 13. Minutě se dostali do vedení, když se k míči dostal Čeněk Čada na hranici šestnáctky, který dostal přihrávku od Blažka, a poslal Rymice do vedení 1:0. Hned v 17. minutě se však skóre znovu měnilo, když po rozehrání rohového kopu na krátko dostal míč Dominik Paták a na poslal utaženou střelu ke vzdálenější tyči a brankář zůstal bez šance. Stále více a více se dostávali domácí do šancí, a přicházely další góly. Ve 28. minutě se prosadil Marek Měrka, v 35. minutě po rohovém kopu Radim Matuška a minutu po něm se prosadil ještě Jakub Blažek a skóre tak bylo 5:0 pro domácí a bylo jasné, že ve druhé půli se už jen bude rozhodovat o tom, o kolik gólů Rymice vyhrají.

5 gólů i ve druhé půli

Po změně stran se hra neměnila a domácí pokračovali ve svém tlaku a hned ve 48. minutě navýšili svůj náskok na 6:0, když se podruhé v zápase prosadil Marek Měrka. V 50. minutě přišel sedmý gól, když Blažek dostal míč za obranu a sám šel na brankáře, kterého obešel a uklidil míč do prázdné branky a náskok byl tak už sedmigólový. Poté se hra na 20 minut uklidnila. Ještě v 60. minutě dostal po druhé žluté kartě červenou kartu hráč Skaštic David Petrúsek. Ovšem v 70. minutě přišel ještě osmý gól Rymic, když hattrick završil Marek Měrka. V 82. minutě přišlo snížení na 8:1 z nohy Zdeňka Zaorala. Na konečných 9:1 upravil skóre v 87. minutě svým čtvrtým gólem v zápase Marek Měrka a zápas tak skončil úplným debaklem Skaštic a Rymice tak stále ještě v této sezóně nepoznaly porážku.



Ohlasy k zápasu


Rymice
Marek Oral (trenér): Do zápasu se Skašticemi jsme šli se vším respektem, jelikož zápasy s B-tými bývají vždy ošemetné. Už od úvodu bylo na našem mužstvu vidět odhodlání a sebedůvěra. Hráli jsme jistě a odvážně. Každopádně zápas se mohl vyvíjet opačným směrem, když v úvodu zápasu se na brankáře Krejčího řítil sám hráč Skaštic, nicméně jeho pokus skončil na tyči. To naštěstí bylo ze strany Skaštic v zápase víceméně vše a od té doby jsme zápas kontrolovali my. Nejdřív se prosadil v šestnáctce Čada a poslal nás do vedení. Poté se po rohu nakrátko z dálky do míče opřel Paták a z pravé strany jeho střela krásně zapadla na vzdálenější tyč. Poté se přiznám už akce ani pořádně nevybavuju, jelikož šancí jsme si tvořili dostatek k naší spokojenosti a už si je všechny nevybavuji. Vycházely nám kombinace na poslední třetině hřiště, průnikové přihrávky skrz obranu a i rotace ofenzivních hráčů. Gól jsme dali i po dohrání rohového kopu, kdy se prosadil Radim Matuška. Souhra ofenzivních hráčů v čele s Čadou, Blažkem, Měrkou a Tomem Markem fungovala velmi dobře a tito hráči si v podstatě společně přihrávali navzájem na góly. Krásná byla i asistence Davida Mlčáka z levé strany ve stylu Davida Juráska, kterou však rozhodčí pro ofsajd neuznal. Zkrátka první poločas byl z naší strany výživný a velmi plodný. Do druhého poločasu jsme rovněž vstoupili velmi dobře a už ve 48. minutě dával gól Měrka, který si v tomto zápase až neskutečně rozuměl s Blažkem. Měrka dal v zápase nakonec 4 góly, což jej bude stát nemalé peníze do klubové kasy. Do zápasu poté naskočili i další dva naši dorostenci, z čehož máme radost, že mohli posbírat další cenné minuty a načerpat bohaté zkušenosti. Hra se poté poněkud uklidnila a vyrovnala. Dále jsme kontrovali zápas a snažili se soupeře do ničeho nepouštět. Jedinou kaňkou byla obdržená branka ke konci zápasu, která pramenila z naší momentální nekoncentrovanosti. Jinak jsme ale s výsledkem a především s výkonem velmi spokojení a jsme rádi, že ačkoliv jsme předchozí zápasy výsledkově zvládli, tak náš výkon nebyl vždy ideální a tak jsme rádi, že dnes jsme předvedli výkon, na který budeme chtít navazovat.




Sestavy


Rymice
M. Krejčí [-] - R. Matuška [-] , M. Měrka [-] , T. Marek [-] (60. J. Hejkerlík [-] ) , J. Blažek [-] (69. O. Sklenář [-] ) , Č. Čada [-] , D. Paták [-] (60. D. Marek [-] ) , D. Mlčák [-] (76. J. Zapletal [-] ) , D. Ševčík [-] , T. Petrskovský [-] , J. Ševčík [-] (46. R. Machovský [-] )

TJ Skaštice B
P. Trampota [-] - A. Sova [-] , S. Škrabana [-] (24. J. Látal [-] ) , J. Růžička [-] , D. Petrúsek [-] , A. Rosecký [-] , Z. Zaoral [-] , D. Šmerda [-] (46. P. Brada [-] ) , T. Motal [-] , P. Bubla [-] , J. Novák [-]

ŽK: 55. Č. Čada - 55. D. Petrúsek . ČK: 60. D. Petrúsek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BRTNÍČEK Miloslav - HEBNAR Radim, ŠTOPL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Ján Horký

Expert: Stanislav Juřena
Tip experta: výhra domácích

Zde to vidím na jednoznačnou výhru rozjetých Rymic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku