Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2023 17:00

7.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivé vítězství rezervy Skaštic


Branky


5

Domácí v přeloženém zápase na pátek uvítali na svém hřišti dobře hrající Žeranovice a rozebrali je

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly za poločas

Hned na úvod musím zmínit, že Skaštice pořádně protočily sestavu a většina hráčů byla ze soupisky A týmu, který hraje divizi. Žeranovice doposud předváděly samé dobré výkony a až na jeden zápas do tohoto zápasu vyhráli všechny jejich utkání. Domácí měli skvělý vstup a hned v 9. minutě šli do vedení po gólu Romana Ježáka. Skaštice hrály velice dobře, jak by se dalo čekat a v 24. minutě přidaly druhý gól, konkrétně se trefil Radim Zůvala. Do poločasu přidali ještě dva góly, jeden z nich vstřelil ve 30. minuě Radim Vymětal. Čtvrtý gól přidal Adam Štěpják ve 33. minutě po samostatném úniku po křídle. Do šaten se tak šlo za rozhodnutého a jednoznačného stavu 4:0.

Uklidnění hry a už jen jeden gól v závěru

Tím, že se do druhé půle vstupovalo už za rozhodnutého stavu, tak oba týmy mohly zkusit jiné taktiky a mohli si vyzkoušet různé signály, protočit hráře na jiných postech a tak dále. Žeranovice se snažily vstřelit alespoň jeden čestný gól, aby neodjížděli úplně zklamaní. Do šancí se ovšem dostávali velmi zřídka, protože domácí byli v obraně velice jistí a nenabízeli hostům moc příležitostí na to vstřelit gól. Domácí tak udrželi doma čisté konto a sami ještě vstřelili jeden gól, když se v 82. minutě trefil Michal Židlík a zápas tak skončil 5:0 pro Skaštice. Domácí čeká už ve středu dalsí zápas, a to v Žalkovicích. Žeranovice uvítají v neděli na domácím hřišti béčko Morkovic a pokusí se navázat na výhry v předchozích zápasech.



Ohlasy k zápasu



Žeranovice
Miroslav Polášek (trenér): Nic jiného mě nenapadá než přísloví: každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán. Skaštice potřebovali změnu termínu mistrovského utkání okresního přeboru a Žeranovice jim vyšly vstříc. Za to se jim Skaštice odměnily tím, že na mistrovské utkání proti nim postavily 9 hráčů, kteří jsou uvedeni na soupisce divizního týmu Skaštic. Jaká sláva z výsledku 5 : 0. Přesto musím hráčům Žeranovic poděkovat za předvedený výkon, především ve druhém poločase, kdy jsme měli možnost výsledek zkorigovat, ale jen díky nedůrazu a smůle se nám to nepodařilo. Minimálně 3 tutovky jsme neproměnily a proto je výsledek pro nás krutý. Ale i takový je fotbal - bohužel.



Sestavy


TJ Skaštice B
P. Trampota [-] - A. Sova [-] , M. Židlík [-] , R. Vymětal [-] , A. Rosecký [-] (78. D. Menšík [-] ) , J. Benedikt [-] , R. Ježák [-] , J. Látal [-] (14. O. Zavadil [-] ) , R. Zůvala [-] (78. P. Brada [-] ) , J. Novák [-] , A. Štěpják [-] (46. M. Sedlák [-] )

Žeranovice
A. Bakalík [-] - D. Klimek [-] , M. Říhák [-] , P. Hasala [-] - V. Hubáček [-] (18. R. Vaculík [-] ) , M. Machálek [-] (46. R. Sumec [-] ) , M. Hasala [-] , B. Šuba [-] , J. Menšík [-] (66. M. Sklenář [-] ) - Z. Zimčík [-] , L. Zakopal [-] (83. J. Málek [-] ) -

ŽK: 55. A. Sova , 69. R. Zůvala - 43. A. Bakalík .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: MUCHA Pavel - HEBNAR Radim, ZELINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Josef Ján Horký

Expert: Hynek Netopil
Tip experta: remíza

Žeranovice si odvezou bod za remízu ve Skašticích.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku