3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pravčice navázaly na výhru v Břestu


Branky


7

Pravčice uvítaly na své půdě Slavkov pod Hostýnem a všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Svrček vstřelil dva góly

Pravčice chtěly navázat na skvělý výkon v Břestu, což byla také jejich první výhra v této sezóně a hned od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude velet tomuto zápasu. Překvapivě to byly právě Pravčice, které více držely míč, dařilo se jim dostávat do šancí a obecně byli lepším a aktivnějším týmem. Slavkov do tohoto zápasu vstupoval ve skvělé formě a v této sezóně zatím ztratili pramálo bodů a drželi se na předních příčkách soutěže. Do 26. minuty se nepodařilo domácím přetavit svůj tlak v první branku, až právě v 26. minutě se prosadil Dominik Svrček, který dostal míč do běhu mezi stopery a překonal brankáře hostů. Domácí tak vedli 1:0. To ovšem trvalo jen minutu, protože hned v 27. minutě se dostal po podobné akci před brankáře znovu Svrček a znovu byl neomylný. Domácí tak vedli už 2:0 a hráči Slavkova věděli, že tohle se jim nebude snadno otáčet. Po této brance ovšem domácí zvolnili tempo a nechávali hrát Slavkov. Ti se dostávali do šancí, ale míč do branky se jim nepovedlo dostat a do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Pravčice.

Vyrovnaná druhá půle

Hostům ze Slavkova nezbývalo nic jiného než vsadit vše na jednu kartu a vrhli se hned z kraje poločasu do útoku. Vyplatilo se jim to a v 55. minutě se jim povedlo snížit na 2:1 po gólu nejlepšího střelce Slavkova Radka Ponížila, když Pravčice ztratily míč uprostřed hřiště a hosté se snadno dostali za jejich obranu.Po tomto gólu se domácí probudili a dostali se znovu do zápasu a vzali ho znovu pod svoji kontrolu. Hned 5 minut po snížení byl zase rozdíl branek dvougólový, když se potřetí v zápase trefil do sítě soupeře Dominik Svrček a završil tak hattrick. Vedení 3:1 už si domácí pohlídali a nepustili hosty k žádné akci, ze které by mohli skórovat a ještě se dostat do zápasu. Domácí tak vyhráli 3:1 a podruhé v řadě se jim podařilo zvítězit.



Ohlasy k zápasu


Pravčice
Vít Tkadlčík: Po venkovní výhře na půdě Břestu jsme chtěli předvést dobrý výkon, tak aby 3 body zůstaly doma. Prvních 30 minut jsme hráli dobře a dokázali jsme si vytvořit i brankové příležitosti, které jsme proměnili přechodem přes střed obrany dvěmi trefami. Závěr poločasu jsme již polevili a nechali hrát hráče Slavkova ale udrželi jsme vedení do poločasu 2:0. Ve druhém poločasu jsme neproměnili první nabídnutou šanci naopak hosté první šancí snížili na 2:1 po naší chybě ve středu hřiště. Na branku hostů jsme dokázali skvěle zareagovat a vstřelili jsme třetí branku a Dominik Svrček tak uzavřel v zápase hattrick. Další branky už nepadly a potvrdili jsme domácí výhrou výhru z předchozího venkovního zápasu.




Sestavy


Pravčice
F. Bucha [-] - D. Jetelina [-] , D. Zapletalík [-] , O. Timan [-] , A. Novák [-] - O. Janováč [-] , J. Petřík [-] (73. A. Bucha [-] ) , T. Kocman [-] , J. Miklík [-] (81. M. Želizňák [-] ) , D. Lukeš [-] (36. K. Tobolík [-] ) - D. Svrček [-] (73. J. Zapletal [-] )

TJ Slavkov pod Hostýnem
J. Čačala [-] - L. Urbánek [-] , A. Čuba [-] , R. Ponížil [-] , M. Žaloudík [-] , J. Ondrůšek [-] (67. . Dolák [-] ) , D. Mrázek [-] (83. L. Neradil [-] ) , P. Darebníček [-] , J. Pavlica [-] , M. Bureš [-] (46. A. Bouchalík [-] ) , M. Kopřiva [-]

ŽK: 24. T. Kocman , 35. A. Novák . ČK: 89. T. Kocman .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: MUCHA Pavel - ZELINKA Jiří, CHYTIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Josef Ján Horký

Expert: Hynek Netopil
Tip experta: výhra domácích

Pravčice po vítězství v Břestu udolají i doma Slavkov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku