3:0
(2:1) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Všechny tři body zůstávají v Žeranovicích


Branky


7

Do Žeranovic přijela rezerva Zborovic, která zoufale potřebuje body, aby jim nehrozil sestup do nižší soutěže. V Žeranovicích ale ani bod po těsné bitvě nezískali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v prvním poločase

Ani jeden z týmů nevstupoval do zápasu v zrovna nejlepší formě, ale Žeranovice mají často velice těsné výsledky a většinou se jim daří soupeře přetlačit a odnést si všechny tři body. Podobný průběh zápasu se dal čekat i v jejich souboji s rezervou Zborovic, která se prezentuje koukatelným fotbalem, ale bohužel pro ně na to často doplácejí. Od začátku zápasu se oba týmy snažily držet míč na zemi, dostávat se do šancí hlavně po hezkých akcích. Jako první se prosadil domácí záložník Ladislav Zakopal, který díky svému gólu ve 14. minutě poslal Žeranovice do vedení a domácí tak měli náskok jednoho gólu. Domácí se ale nemohli radovat moc dlouho, protože ani ne za deset minut, konkrétně v 23. minutě vyrovnal skóre na 1:1 kapitán hostů Marek Štěpánek. Ani tento stav ale dlouho nevydržel a skóre se měnilo znovu v 25. minutě, když se dostal do protiútoku tým domácích, konkrétně celou akci zakončil Jiří Menšík, který poslal svůj tým po druhé v zápase do vedení a skóre tedy bylo 2:1. Po tomto gólu se oba týmy střelecky utišily a i do šaten se šlo z a tohoto stavu.

Bezgólový druhý poločas

Do druhého poločasu hlavně hosté ze Žeranovicích prostřídali hlavně na křídelních postech a bylo to znát. Převážně v techto křídelních prostorech přetláčeli hosté obranu domácích, ale skórovat se jim nepovedlo. To se nepovedlo ani domácím, i přesto, že měli dost šancí na vstřelení branky. Čím déle se ale hrálo, tím víc se dostávali do tlaku hosté a hlavně v posledních patnácti minutách už domácí vyloženě přehrávali, ale domácí díky skvělé obraně neinkasovali a podařilo se jim uhlídat těsný jednogólový náskok až do konce. Žeranovice si tedy připisují další tři body do tabulky a patří jim 3. místo v soutěži. Naopak Zborovice se trápí a nachází se až na úplném dně tabulky.



Ohlasy k zápasu


Žeranovice
Miroslav Polášek (trenér): Fotbal nemá logiku. Nechápu, jak může být béčko Zborovic v tabulce okresního přeboru na posledním místě. Byl to pro nás velmi těžký zápas, s velmi dobrým soupeřem. První poločas jsme začali lépe a dostali se do vedení ve 14. minutě brankou Zakopala, které však netrvalo příliš dlouho. Ve 23. minutě hosté vyrovnali brankou kapitána Štěpánka. My jsme si naštěstí ve 25. minutě vzali vedení opět na svou stranu brankou Menšíka. Po změně stran byla hra vyrovnaná. Šance se střídaly na obou stranách. Posledních patnáct minut jsme byli pod stálým tlakem hostů. Museli jsme odolávat několika rohovým kopům, z kterých se soupeři naštěstí nepodařilo skórovat, a zápas jsme dovedli do vítězného konce. Naše vítězství bylo dnes vydřené, s tím že štěstí bylo tentokrát na naší straně.

TJ Pilana Zborovice B
Martin Střelec: Dnešní utkání bylo od začátku vyrovnané, bohužel jsme opět inkasovali gól jako první. Ve 23. minutě se nám zápas podařilo srovnat, kdy se prosadil gólově Marek Štěpánek. Hned vzápětí si domácí tým vzal vedení zpět, když z mého pohledu rozhodčí Benedikt přehlédl jasný faul na Uhrinovského ve středu hřiště a Žeranovice dokázaly využít brejk do naší otevřené obrany. Do druhé půle jsme udělali změny na krajních postech. A to zapříčinilo, že se druhý poločas odehrával na naší útočné polovině hřiště. Bohužel jsme se gólově už neprosadili, i přesto že jsme si vypracovali slibné šance. I když jsme zápas nakonec prohráli tak musím kluky pochválit za bojovný výkon i přes horké počasí, které v Žeranovicích panovalo. Kluci si sáhli opravdu na dno a nechali na hřišti vše, čehož si nesmírně vážím.



Sestavy


Žeranovice
A. Bakalík [-] - D. Klimek [-] , D. Hubík [-] , M. Říhák [-] , R. Vaculík [-] (46. P. Hasala [-] ) - R. Sumec [-] (63. M. Machálek [-] ) , J. Menšík [-] (69. M. Sklenář [-] ) , B. Šuba [-] , T. Košina [-] (46. V. Hubáček [-] ) - L. Zakopal [-] , Z. Zimčík [-] (46. M. Hasala [-] ) -

TJ Pilana Zborovice B
J. Kocourek [-] - M. Frýdl [-] , M. Štěpánek [-] (62. M. Šprňa [-] ) , O. Dvořák [-] (46. D. Bejdák [-] ) , M. Dočkal [-] (50. P. Malošík [-] ) , L. Uhrinovský [-] , O. Vaňák [-] , M. Šumbera [-] , J. Štěpánek [-] , L. Bukový [-] , D. Prachař [-] (71. F. Dočkal [-] )

ŽK: 53. B. Šuba , 82. D. Hubík - 74. D. Bejdák .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: BENEDIKT Ondřej - HUBÍK Martin (N), DOBEŠ Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku