O. Novotný 35. (vl.)
T. Kocman 58.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v boji o záchranu


Branky


35. O. Novotný (vl.) , 58. T. Kocman - 56. O. Jiřík , 74. O. Jiřík
5

Počenice přijely do Pravčic v dobrém rozpoložení po domácí výhře nad Břestem a chtěly obrat o body i Pravčice, nakonec si odvezli aspoň jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích po vlastním gólu

Od začátku se dalo čekat velice vyrovnané a bojovné utkání. Oba týmy bojují o každý bod, aby se v okresním přeboru udržely a nespadli do nejnižší soutěže. Od úvodu hrály oba týmy dost zataženě, hráli na jistotu, aby nepustili po chybě soupeře do protiútoku, a tak to nebyl zrovna pohledný fotbal. Po dvaceti minutách hry začali zápas ovládat domácí Pravčice a vypracovali si několik slibných šancí. Gól se jim podařilo dát ale až v 35. minutě, když si dal vlastní gól Ondřej Novotný. Počenice dost podržel brankář Tesák, který následně chytil několik tutovek, a tak se šlo do šaten pouze za skóre 1:0 pro domácí.

Druhý poločas pro Počenice

Do druhé půle vstoupili na hřiště hráči Počenic s protočenou sestavou, obránce Novotný se vysunul do útoku a hosté se tak snažili udělat vše pro to, aby dokázali srovnat a otočit průběh utkání. V 56. minutě se jim podařilo srovnat po akci Ondřeje Jiříka, který obráncům utekl a vstřelil gól. Hned dvě minuty na to, v 58. minutě, ale šly Pravčice znovu do vedení, tentokrát po gólu Tomáše Kocmana, a tak byl stav opět příznivější pro domácí. Dále byly Pravčice více na míči a dostávali se do dalších šancí, ale žádnou se jim nepodařilo využít. Počenicím se ale povedlo po druhé v zápase srovnat a to po druhém gólu Ondřeje Jiříka v 74. minutě, který dostal centr od Novotného a nekompromisně zakončil. Utkání tak skončilo 2:2 a oba týmy si odnášejí bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Pravčice
Vít Tkadlčík: Prvních pětadvacet minut prvního poločasu to byl boj o střed hřiště bez výraznějších šancí na obou stranách. Nám se podařilo ve 35. minutě dát vedoucí branku ale další vyložené šance jsme neproměnili. Po změně stran jsme inkasovali vyrovnávací branku, na kterou se nám podařilo téměř okamžitě zareagovat. Hosté srovnali v 74. minutě a konec druhého poločasu se odvíjel v neproměňování šancí na obou stranách. Získaný bod z domácího prostředí bereme, ale stále si nedokážeme pohlídat vedení v zápase a přidat uklidňující branku.

TJ Počenice - Tetětice
Stanislav Juřena: Oba celky si uvědomovaly postavení v tabulce a také měly v živé paměti vypjaté souboje o záchranu, které jsme vzájemně sváděli v minulé sezóně. První půli herně ovládli domácí, měli řadu vyložených příležitostí a jen díky bravurnímu Tesákovi, jsme odcházeli do šaten pouze s jednogólovým mankem. Po pauze jsme přeskupili řady a hlavně vysunutí Novotného dopředu, zcela změnilo obraz hry. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat a za svou neúnavnou práci sklidil ovoce Jiřík. Ovšem záhy po srovnání udeřili opět domácí a strhli tak vedení zpátky na svou stranu. Naštěstí zanedlouho opět zaúřadoval expres Jiřík, který zužitkoval chytrý oblouček Novotného. Velmi dobře se poprvé v našem dresu prezentoval Vilím, který předvedl, že bude platnou a vítanou posilou.



Sestavy


Pravčice
F. Bucha [-] - D. Lukeš [-] , O. Timan [-] , A. Novák [-] , K. Tobolík [-] (85. J. Tobolík [-] ) , M. Želizňák [-] (74. J. Zapletal [-] ) - J. Petřík [-] , T. Kocman [-] , J. Miklík [-] , O. Janováč [-] - D. Jetelina [-]

TJ Počenice - Tetětice
L. Tesák [-] - J. Otevřel [-] (46. T. Vilím [-] ) , O. Jiřík [-] , J. Janček [-] (46. M. Sýkora [-] ) , O. Novotný [-] , D. Večerka [-] , L. Niedermertl [-] , S. Juřena [-] , F. Zapletal [-] , O. Novák [-] , M. Bleša [-]

ŽK: 45. O. Janováč - 53. F. Zapletal , 75. T. Vilím , 80. M. Barnet .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: PŘIKRYL Zdeněk - DAREBNÍK František (N), HRUŠÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Josef Ján Horký

Expert: Jiří Menšík
Tip experta: výhra hostů

Pravčice se trápí, posílili kádr, ale jejich hra zatím nemá výsledky.

Tip: remíza






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku