J. Ševela 20. (p.)
T. Hamala 21.
J. Ševela 81. (p.)
3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 13:30

4.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza se spoustou gólů v Kvasicích


Branky


20. J. Ševela (p.) , 21. T. Hamala , 81. J. Ševela (p.) - 15. D. Svrček , 34. D. Jetelina , 54. D. Jetelina
5

Domácí odehráli již třetí domácí zápas v této sezóně, kdy uvítali Pravčice a zápas skončil vysokou remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový a vyrovnaný první poločas

Hosté do zápasu proti rezervě Kvasic vstoupili výborně a hned od začátku byli na míči. V 15. minutě se poprvé v zápase Pravčice dostaly do vedení díky gólu Dominika Svrčka. Hosté po tomto gólu ovšem polevili a hned ve 20. minutě přišli o vedení kvůli gólu z penalty, který vstřelil Jakub Ševela, brankáře poslal na druhou stranu a penaltu proměnil naprosto nekompromisně. Hned minutu na to šli domácí do vedení po gólu Tomáše Hamaly. Domácí ovšem dělali zbytečné chyby v obraně a Pravčice srovnaly ve 34. minutě po jedné z chyb domácích, kdy se prosadil David Jetelina. Do konce poločasu už žádný gól nepřišel, a tak šli hráči do šaten za vyrovnaného skóre 2:2.

I druhá půle byla vyrovnaná

Hostům se povedlo vstoupit i do druhé půle dobře, stejně jako v prvním poločase a rychle se dostali po druhé v zápase do vedení v 54. minutě, kdy svůj druhý gól v zápase vstřelil David Jetelina a hosté tak vedli 3:2. V 65. minutě se nechal hloupě vyloučit kapitán a střelec prvního gólu Pravčic Dominik Svrček a hosté tak museli hájit jednogólový náskok v deseti. To, že jich je o jednoho míň bylo dost znát a Kvasice byly více na míči a vytvořily si i několik slibných šancí, ale ze hry se jim nepodařilo vyrovnat. Ze svého tlaku dokázali hráči domácích vytěžit alespoň penaltu v 81. minutě, kterou si vzal opět Jakub Ševela a opět proměnil a povedlo se mu tak srovnat na 3:3. Více se již domácím nepovedlo vytěžit, a tak zápas skončil remízou 3:3. Hosté si tak odváží z Kvasic první bod v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice B
Matěj Reiskup (trenér): Další ztracené body, již podruhé v řadě. Dnes se nám těžko dostávalo do šancí, naopak soupeři jsme po vlastních chybách nabídly příležitosti, které dokázal využít. Soupeř se dostal do vedení, které jsme dokázali během 2 minut otočit na svou stranu. Potom jsme si ovšem nechali dát znovu hloupou branku. V druhém poločase pak další po standardní situaci. Na konci zápasu jsme do soupeře "bušili", vytěžit jsme dokázali pouze druhý penaltový zákrok, který proměnil Ševela. V úplném závěru při nás nestálo štěstí, kdy jsme trefili pouze tyč hostující branky.

Pravčice
Vít Tkadlčík (trenér): Do zápasu ve Kvasicích jsme vstoupili dobře, dokázali jsme se dostat do vedení, následně jsme ale bohužel polevili a dostali jsme dva rychlé góly, do poločasu jsme však ještě stačili vyrovnat. V druhé půli jsme dali rychlý gól, měli jsme i další šance které jsme ale neproměnili a potom přišlo zbytečné vyloučení z naší strany a zápas jsme tak od 65 minuty dohrávali v deseti. Soupeř měl v přesile logicky více ze hry, ze které přišlo srovnání na 3:3 a tento stav zůstal až do konce utkání. My jsme si po delší době dokázali, že jsme schopní hrát fotbal jako jeden tým a doufám, že v tom budeme pokračovat i v dalších zápasech.



Sestavy


FC Kvasice B
M. Unger [-] - M. Samohýl [-] , L. Daněk [-] (68. M. Fišer [-] ) , J. Hora [-] , M. Reiskup [-] , M. Koplík [-] (68. J. Bartoník [-] ) , P. Ambruz [-] , T. Hamala [-] , R. Šupčík [-] , J. Ševela [-] , A. Kochaníček [-]

Pravčice
F. Bucha [-] - M. Želizňák [-] , O. Timan [-] , R. Batík [-] - J. Petřík [-] (78. J. Zapletal [-] ) , T. Kocman [-] , J. Miklík [-] (87. L. Timan [-] ) , D. Lukeš [-] - D. Jetelina [-] , D. Svrček [-] , K. Tobolík [-] -

ŽK: 76. R. Šupčík - 28. R. Batík , 73. T. Kocman , 82. M. Želizňák , 90. J. Zapletal . ČK: 64. D. Svrček .
Hráči zápasu: J. Ševela - D. Jetelina .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: ZÁVOJSKÝ Oldřich - PIK Pavel (N), DAREBNÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku