Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bludovice i přes slabý začátek zvítězily


Branky


5

V dohrávce prvního kola se střetly Bludovice s Dolní Lutyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý start domácích

Začátek zápasu vyšel lépe hostům, už ve druhé minutě nikým nehlídaný Šulej nadvakrát dorazil míč po centru do brány a poslal hosty do vedení. Domácí se neprobrali ani po inkasované brance a nadále měla ze hry více Lutyně. Konec trápení Bludovic nastal ve 28. minutě, to si Mikulec ve vápně stáhl ze vzduchu centr letící z kraje hřiště a poté pohotově zakončil - 1:1! Hned za pět minut se u lajny uvolnil Polášek, namířil si to přímo do šestnáctky a střelou k tyči nedal brankáři šanci - 2:1.  Zbylých deset minut poločasu se dohrálo v klidu, Bludovice tak stihly otočit průběh ještě v první půli.

Navýšení náskoku

Do druhého poločasu byl trenér domácích nucen udělat změnu v sestavě, zraněný Slivka nemohl pokračovat, na plac tak nastoupil Dvořák. Druhá půle byla narozdíl od té první céla pod kontrolou domácího celku, v 64. minutě Schindler doběhl přetažený balón a poslal ho do vápna, kde si ho našel Béreš a hlavou zakončil k tyči - 3:1. V 80. minutě zpečetil výhru Bludovic střelou ze strany Mikulec. Ten měl ještě deset minut čas na dokonání hattricku, ale s jeho přímákem si brankář Noworyta poradil. Ke konci zápasu byl v obrovské příležitosti i Zapp, který si položil gólmana na zem, před ním tak stála odkrytá brána, ale tu k údivu všech přítomných přestřelil. Na výsledku to ovšem nic nezměnilo, Bludovice zakončily podzimní část vítězstvím. 



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Trenér Libor Dolanský: „Dneska až na prvních dvacet minut podali kluci kolektivní výkon. Vyzvedl bych dneska gólmana Ryszku, který podal výborný, jistý výkon."




Sestavy


FC Horní Bludovice
M. Ryszka [-] - F. Slivka [-] (46. L. Dvořák [-] ) , M. Schindler [-] , T. Tyrlik [-] (63. M. Michalík [-] ) - M. Zika [-] , D. Polášek [-] , M. Mikulec [-] , R. Zika [-] , M. Holinka [-] (75. M. Zapp [-] ) , D. Dorozlo [-] - E. Béreš [-] (63. Š. Cásek [-] )

TJ Sokol Dolní Lutyně
J. Noworyta [-] - M. Jurčík [-] , M. Šulej [-] (46. M. Onderka [-] ) , R. Chnúrik [-] , M. Zolman [-] , V. Szkuta [-] , R. Lachman [-] , M. Janota [-] (75. R. Malíř [-] ) , L. Bednář [-] , T. Fismol [-] , . Macko [-]

ŽK: 6. M. Holinka , 90. L. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Pavel - VALIŠ Pavel, KIŠKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:31

Tip: remíza