Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky doma hladce přehrály Rychvald, K. Bélai zaznamenal hattrick


5

V dohrávce prvního kola Louky jasně porazily Rychvald 6:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Lokomotiva hned po úvodním hvizdu vzala hru do svých rukou a už ve druhé minutě mohla slavit, když se prosadil Petřkovský. Baník chtěl na gól rychle zareagovat, ale všechny střely byly zneškodněny, brankáře neohrozil ani přímý kop Kurušty z hrany vápna. Ve 14. minutě hosté v rozvinutém útoku ztratili balón, Louky se tak vrhly v protiútoku do otevřené obrany soupeře, akce skončila gólem, který zaznamenal K. Bélai. Hned za deset minut přečkal Baník další šanci Louk, tentokrát zvonila tyč. Po půl hodině hry skórovali i hosté, Kurušta našel Musila, který přeloboval domácío gólmana. Radost ze snížení netrvala dlouho, za tři minuty poslal domácí znovu do dvoubrankového náskoku Andrlík. Ke konci půle měli oba týmy po šanci, skóre se ale neměnilo. 

Bélai zkompletoval hattrick

Na začátku druhého poločasu uzavřel Rychvald svého soupeře a byla z toho branka, prosadil se tradiční střelec Rychvaldu Kurušta, který hlavou usměrnil do brány přesný centr Rišky. Hosté byli po vstřelené brance na koni a snažili se z toho vytěžit vyrovnávací branku. To se i přes velkou snahu nepodařilo, naděje Rychvaldu definitivně utnul v 68. minutě K. Bélai gólem na 4:2. Bélai zanedlouho přidal svůj třetí gól, na konci ještě přidal svůj druhý gól v zápase Petřkovský. Louky tak na závěr sezony v klidu porazily Rychvald.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rychvald
Trenér Zdeněk Závacký: „I když jsme se snažili hrát tak to nestačilo, Oni hráli jednoduše na toho Belaie, bohužel nebyli jsme schopni jej pokrýt."



Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - D. Pawlas [-] , J. Mráček [-] , R. Červený [-] , P. Hanák [-] - J. Mončka [-] (77. O. Ludvík [-] ) , K. Bélai [-] , D. Andrlík [-] (70. J. Bizoň [-] ) , D. Piecha [-] - M. Konderla [-] (85. F. Šafarčík [-] ) , M. Petřkovský [-] -

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - L. Pluta [-] , M. Cichoň [-] (80. M. Jandura [-] ) - V. Musil [-] (66. R. Rzodek [-] ) - R. Blažek [-] , L. Kurušta [-] - J. Sollich [-] , T. Prachař [-] , M. Samlik [-] (46. J. Vondrák [-] ) , M. Kroščen [-] (70. J. Pohlodko [-] ) , R. Riška [-] (66. J. Foltyn [-] )

ŽK: 40. J. Mončka - 50. R. Blažek , 87. J. Foltyn .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NEMEC Jozef - PÁNEK Filip, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:31

Tip: výhra hostů