1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice opět padly! Tentokrát si na ně vyšlápl Slovan, domácí znova obdrželi 2 červené


Branky


5

Sobotní utkání Dětmarovic se Slovanem nám nabídlo překvapivý výsledek, frustrovaní domáci opět dostali dvě červené, tentokrát za pokřiky na rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K překvapení nic nenasvědčovalo

Hosté do Dětmarovic přijeli s jasným cílem, držet čisé konto co nejdéle a hrozit z brejků. První půl hodina hry vypadala přesně takhle, většinu času Dětmarovice trávily s míčem na půlce soupeře, který se poctivě držel taktických pokynů. Ve 36. minutě už se domácí prosadili, brankář Mišovic neudržel po střele míč ve svých rukavcích, dorážející Egermajer tak měl lehkou úlohu. Po téhle brance byli hosté nuceni otevřít obranu a hrát aktivněji, což málem vyústilo v kontaktní gól, jenže Poncza ve skvělé příležitosti netrefil ideálně. Zanedlouho mohlo být 2:0, když domácí útočník zakončoval hlavou po centru z lajny, ale Mišovic fantastickým zákrokem podržel svůj tým. 

Senzační otočka

Do druhé půle nastoupili hosté v novém útočnějším rozestavení, ve snaze se zápasem něco udělat. A to se vyplatilo, přesně po deseti minutách od výkopu Horniak nedal levačkou brankáři Zavackému šanci a srovnal skóre. Následně domácí opět zapli a chtěli si vzít vedení zpět, obrana Havířova ovšem tlak ustála. Když v 80. minutě neproměnil velkou šanci Mejta, zdálo se, že zápas skončí spravedlivou remízou. Tu ale odmítl v 89. minutě muž zápasu Horniak, který se zničehonic ocitl v samostatném úniku, obhodil si brankáře a zakončil do prázdné brány. Ke konci ještě Dětmarovice usilovaly o vyrovnání, ale vedlo to pouze k dvoum červeným kartám, které obdržely za pořvávání na rozhodčího. Dětmarovice tak skvěle rozjetou sezónu, kdy nedávaly soupeřům ani čuchnout, zakončily překvapivě dvěma prohrama. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: „Bylo to pro nás těžké utkání se silným soupeřem. V prvním poločase Dětmarovice proměnili naše zaváhání a šťastným gólem se dostali do vedení. Remíza v první půli by byla zasloužená. Mišovic předvedl svůj nadstandard v této soutěži, a to samé se dá říct i na druhé straně. Věděli jsme, že zápas bude plný osobních soubojů. Dnes však hra Dětmarovic po stranách a servis pro nejlepšího střelce soutěže Hanouska byla z naší strany zavřená. Kluci plnili své úkoly, a to přineslo ovoce. Do druhé půli jsme šli odvážněji a tlačili jsme se více do zakončení. Dva góly Horniaka stačily na tříbodové vítězství. V nastaveném čase jsme šli do přečíslení tři na jednoho, ale zápas byl přerušen a nedůstojně to zakončilo zajímavé utkání."



Sestavy


SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - M. Skácelík [-] , J. Egermajer [-] (66. R. Gorol [-] ) , P. Zubák [-] (90. D. Gill [-] ) , D. Egri [-] , M. Ristovský [-] , M. Edr [-] , D. Hanusek [-] , L. Němec [-] , R. Lipovský [-] (82. J. Ligocký [-] ) , P. Zahatlan [-]

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - M. Zdražil [-] (82. R. Čubok [-] ) , A. Popelka [-] (67. J. Mejta [-] ) , V. Dvořák [-] (28. R. Teplanský [-] ) , M. Klimek [-] , J. Režňák [-] , T. Poncza [-] , D. Horniak [-] , A. Pittner [-] , M. Zagóra [-] , R. Krzyžánek [-]

ŽK: 31. R. Lipovský , 45. J. Egermajer , 57. P. Zahatlan , 66. D. Hanusek , 80. M. Skácelík - 60. R. Teplanský , 89. D. Horniak . ČK: 92. D. Hanusek , 92. D. Gill .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - CIESLA David, KNISPEL Jáchym František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:31

Tip: výhra domácích