Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan si snadno poradil s Věřňovicemi


Branky


5

Sobotnímu utkání Slovanu s Věřňovicemi příliš nepřál terén, domácí si i tak poradili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól na 2:0

Terén moc kombinačnímu terénu nepřál, a tak si na to museli hráči ze začátku zvykat. V 19. minutě otevřel skóre domácí Poncza, kterého našel křižným balónem za obranu Zagóra, Poncza si s následným zakončením poradil. O chvíli později následoval velmi smolný moment pro hostující tým, brankář Kula vyběhl před pokutové území, míč se odrazil zpět téměř k polovině, kde si ho našel Horniak a zamířil na odkrytou bránu. Za letícím míčem dobíhal hostující obránce, jenže v klíčovém okamžiku, kdy mohl míč odkopnout ho zradil terén a podklouzl. Po druhé brance žádné větší šance ani na jedné straně nebyly, poločas skončil 2:0.

Slovan zvyšoval náskok

Do druhého poločasu udělal trenér několik změn, s cílem nasázet další branky. Hra se přizpůsobila terénu a k vidění byly hlavně dlouhé nakopávané balóny. Možná překvapivě se do první šance dostaly Věřňovice, prodloužený míč po standardní situaci už byl za zády vybíhajícího Mišovice, kontaktní brance na čáře zabránil Mejta. Potom už se ale na hřišti projevili střídající hráči. Koláček nejprve utekl obráncům a proměnil, a poté míč uklidil do prázdné branky, když mu Teplanský přihrál do výborné pozice. Mezi těmito góly se ještě prosadil taktéž střídající Dvořák, pro kterého to je první letošní branka. Slovan tak zvládl utkání a hladce vyhrál 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: „Zápas se odehrál na promočeném hřišti, a to některým hráčům dělalo problémy. Začátek utkání z naší strany byl na velké riziko. Kombinaci ztížil pohyb hráčů na kluzkém terénu, a tak jsme přešli na jednodušší hru. Využili jsme velké chyby defenzivy soupeře a dvě branky do poločasu nás uklidnili. Věřil jsem, že se prosadíme i v druhém poločase. Prostřídali jsme a hráči z lavičky navýšili skóre na 5:0. Potvrdilo se, že máme kvalitní kádr. Je jedno kdo začne a kdo do utkání zasáhne během hry."




Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - R. Teplanský [-] (73. A. Popelka [-] ) , M. Zdražil [-] (73. V. Dvořák [-] ) , M. Klimek [-] , J. Režňák [-] , T. Poncza [-] (73. J. Doubek [-] ) , D. Horniak [-] , A. Pittner [-] (55. D. Koláček [-] ) , M. Zagóra [-] , G. Bogdan [-] (55. J. Mejta [-] ) , R. Krzyžánek [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
D. Kula [-] - P. Parčí [-] , D. Szeliga [-] , V. Vodák [-] , M. Čopík [-] , P. Makovec [-] , T. Čopík [-] , T. Kantor [-] , R. Konečný [-] , M. Púček [-] (77. M. Stuš [-] ) , A. Makovec [-]

ŽK: 53. T. Poncza , 77. R. Krzyžánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - ČÍPEL Matyáš, PENSIMUS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:53
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:47

Tip: výhra domácích