Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lokomotiva si zápas zkomplikovala


Branky


6

Duel 11. kola mezi Loukami a Těrlickem nábídl dramatickou podívanou, i když začátek tomu nenapovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

První šanci zápasu si vypracovali hosté, situaci vyřešil riskantním výběhem 17 letý brankář domácích Šafarčík, který si poradil i s následnou dorážkou. To bylo ze strany Těrlicka vše, následovala smršť šancí Louk. V 10. minutě se prosadil Heinisch, když mu střeleckou pozici připravil Hanák. O chvíli později měl Heinisch další slibnou šanci, tentokrát těsně přestřelil. Ve 20. minutě se prosadil i navrátilec Andrlík, kterému předložil míč kapitán Konderla. Za minutu mohl být náskok jěště vyšší, jenže Heinischovi znova nepřálo, tentokrát kvůli nešťastnému odskoku míče netrefil odkrytou bránu. Ve 24. minutě se pustil do sóla Kris Bélai, tomu to nevyšlo, ale míč se odrazil přímo k jeho bratrovi Danielovi, a ten střelou zpoza vápna zvyšoval na 3:0. Poté následovalo hluché místo, tlak domácích opadl, a tak se ze standartky naskytla příležitost pro hosty. Kopalo se přibližně z 40 metrů, nákop ztečoval hostující kapitán Světlík a míč zapadl za bezmocného Šafarčíka. Poločas skončil 3:1.

Těrlicko zápas zdramatizovalo

V druhé půli měli ze hry více opět domácí, ale z gólu se radovali hosté. D. Bélai ztratil na šestnátce míč a Těrlicko šlo do přečíslení 3 na 1, to zužitkoval Olišar. Kontaktní branka dodala zápasu náboj, hra se přitvrdila, bojovalo se převážně o střed hřiště. Další šance přišly až v samotném závěru, hlavně ze strany domácích, ale žádná využita nebyla. Zápas tak skončil 3:2.



Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
F. Šafarčík [-] - P. Gír [-] , J. Mráček [-] , P. Hanák [-] , R. Červený [-] - D. Bélai [-] , D. Piecha [-] , K. Bélai [-] (85. O. Ludvík [-] ) , D. Andrlík [-] (46. M. Petřkovský [-] ) - M. Konderla [-] (46. J. Mončka [-] ) , R. Heinisch [-] (57. M. Glac [-] )

FK Těrlicko
L. Volf [-] - P. Klus [-] (88. K. Nguyen [-] ) , L. Skoč [-] (68. M. Sečkař [-] ) , M. Sedlák [-] , D. Siuda [-] (38. T. Olišar [-] ) , J. Gabovič [-] , . Kandráč [-] , Š. Bitala [-] , M. Světlík [-] , M. Cavalcante [-] , O. Maslov [-] (38. T. Pavelka [-] )

ŽK: 88. R. Červený - 70. T. Pavelka , 87. M. Sedlák , 88. J. Gabovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MARTÍNEK Roman - DZIUBOVA Blanka, BEDNÁŘ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:47
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 22:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:07

Tip: výhra domácích