0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Gascontrol porážku z minulého kola napravil


Branky


17. F. Otisk , 90. J. Vala
9

Po minulém kole čekal na Gascontrol jednodušší soupeř než Dětmarovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Do zápasu vstoupili lépe hráči hostujícího Havířova, podařilo se jim vypracovat si pár nadějných příležitostí, bohužel pro ně se jim je nepodařilo proměnit. Těrlicko v prvním poločase trochu zaostávalo, nicméně Havířov toho nedokázal využít. V prvním poločase se téměř nic zajímavého nestalo, do přestávky šly týmy za bezbrankového stavu. 

Těrlicko se zvedlo

V druhém poločase hráči Těrlicka zlepšili svůj výkon a dorovnali krok s hosty, mohli jsme tak sledovat zajímavý a vyrovnaný zápas. Jediné, co scházelo, byly nějaké ty branky. O bezbrankový stav se za hosty starali hlavně stopeři Daniel Sliwka s Janem Kuricem, kteří všechny zárodky šancí Těrlicka likvidovali. Klíčovým faktorem zápasu se tak stalo střídání hostů v 55. a 61. minutě, kdy na plac vyběhli Filip Otisk a Jaroslav Vala. Právě tito hráči v závěru zápasu pomohli svému týmu ke třem bodům. Do vedení Gascontrol poslal Otisk, uklidňující branku přidal v poslední minutě Vala. Havířov si tak po nepovedeném zápase s Dětmarovicema spravil chuť. 



Ohlasy k zápasu



TJ Gascontrol Havířov
Trenér Jiří Lákončí: „Dnešní vítězství je opravdu cenné. V prvním poločase jsme byli o něco lepší, ale nedali jsme góly. Ve druhém poločase soupeř hru vyrovnal a nám naštěstí pomohlo střídání. Velkou pochvalu dnes zaslouží oba stopeři Daniel Sliwka a Jan Kuric."



Sestavy


FK Těrlicko
L. Volf [-] - L. Skoč [-] , M. Sedlák [-] , D. Siuda [-] , T. Pavelka [-] , M. Volný [-] , . Kandráč [-] (57. J. Gabovič [-] ) , Š. Bitala [-] (89. K. Orel [-] ) , M. Světlík [-] , M. Cavalcante [-] , O. Maslov [-] (57. V. Rosmarin [-] )

TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] - O. Pytlík [-] (55. J. Vala [-] ) , Z. Weiss [-] , M. Kulhánek [-] (80. T. Kruczek [-] ) , J. Kuric [-] , O. Kulich [-] (80. D. Blyzniuk [-] ) , D. Sliwka [-] , J. Olivka [-] (61. F. Otisk [-] ) , J. Miksa [-] , M. Korzeniowski [-] , D. Stuchlík [-] (55. R. Sobek [-] )

ŽK: 67. M. Volný - 67. O. Kulich , 90. J. Vala . ČK: 85. M. Volný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - DABROWSKI Artur, MALIK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů