Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas na těžkém terénu vyšel lépe Slovanu


Branky


7

V sobotu se v Havířově hrálo na velmi těžkém terénu, i tak jsme viděli spoustu branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly hned v první půli

Terén nějakému krásnému fotbalu nepřál, a tak domácí předváděli jednoduchou, ale účinnou hru. Ta jim přinesla ovoce ve 14. minutě, kdy Horniak poslal Slovan do vedení. Slavoj se na zápas výborně defenzivně připravil, hráči Havířova měli problém se dostat do šestnáctky. No a když to teda takhle nešlo, tak to zkusil Mejta zpoza vápna, a povedlo se - 2:0. Jenže poté začali domácí více chybovat, a toho se hostujícím podařilo využít, ve 26. mintě vstřelil kontaktní gól Doležal. Za 3 minuty už se ovšem mohli opět radivat domácí fanoušci, prosadil se znovu Horniak a zahájil tím útok na hattrick. Do poločasu se toho víc nestalo.

Havířov si náskok postrážil

Druhý poločas mohl nabídnout drama, v 54. minutě se hosté zásluhou Doležala opět dostali na rozdíl jediné branky. Jenže Slovan napínavou koncovku nepřipustil, ani ne za čtvrt hodiny završil hattrick Horniak, hosté tak potřebovali vstřelit alespoň dvě branky. To se jim nepodařilo, navíc s velkou chutí střílející Horniak přidal v nastavení svůj čtvrtý gól. Petřvald tak pořád čeká na první venkovní výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér: "Jak to často nedělám, nehodnotím takto jednotlivce, ale dnes musím vyzdvihnout Režňáka. Na hřišti byl ten pravý kapitán, podstoupil mnoho soubojů a jistých zákroků. A když už jsem to dnes porušil tak musím zmínit Horňáka. Jeho střelecké kvality probudil v pravou chvíli a čtyřmi góly posunul Slovan o další schod výše. Celý tým a každý jednotlivec dnes předvedl na hřišti pořádný kus práce."




Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - M. Zdražil [-] , R. Teplanský [-] (59. V. Dvořák [-] ) , R. Čubok [-] , M. Klimek [-] , J. Mejta [-] (82. D. Koláček [-] ) , J. Režňák [-] , T. Poncza [-] , D. Horniak [-] , M. Zagóra [-] (59. A. Pittner [-] ) , R. Krzyžánek [-] (76. A. Popelka [-] )

SK Slavoj Petřvald
D. Molnár [-] - L. Doležal [-] , P. Trnka [-] (76. J. Podeszwa [-] ) , P. Hlavinka [-] , D. Sliwka [-] , F. Slíva [-] (71. M. Vachtarčík [-] ) , P. Nemeth [-] , P. Slavičínský [-] (76. M. Benda [-] ) , J. Vanečko [-] , L. Šimek [-] , J. Novák [-]

ŽK: 90. T. Poncza - 27. P. Hlavinka , 30. Š. Levanský , 52. P. Nemeth , 74. D. Molnár , 83. D. Sliwka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KIŠKA Ondřej - PTÁČEK Tomáš, NEMEC Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů