Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prvním poločase bylo jasno


Branky


5

Domácí Věřnovice přivítaly rozjetý Gascontrol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas z říše snů pro Havířov

Zápas začal pro domácí velmi špatně, už ve druhé minutě otevíral skóre Enenkel, když obešel obránce a míč uklidil k pravé tyči. Za sedm minut se pěknou ranou prosadil Pytlík, který nádherně trefil skákající míč na šestnátce. V 19. minutě propadl míč za domácí obranu, následovala nahrávka pod sebe a zakončení Enenkela - 3:0! Hosté pořád neměli dost a stále se vrhali vpřed, ve 27. minutě všem unikl Stuchlík a zajistil Havířovu už čtyřbrankový náskok. Půl hodinu hrůzy pro Věřňovice završil Pařík, který zvyšoval už na 5:0. Po gólu se situace stabilizovala a nikdo už branku nevstřelil.

Věřňovice odvrátily debakl

Ve druhém poločase nechal trenér hostů spočnout své opory, zápas se více méně jen dohrával. Domácí ovšem nechtěli na svém hřišti dostat výprask, a tak zabrali a dali alespoň dva góly. První si hosté srazili centr Kantora do brány, o druhý gól se také postaral Kantor, tentokrát v šestátce pěknou střelou trefil míč přimo k tyči. Ve zbytku se toho moc nestalo, Gascontrol tak zapisuje čtvrtou výhru po sobě.



Ohlasy k zápasu



TJ Gascontrol Havířov
Jiří Lankočí(trenér): První poločas byl z říše snů. Radost to pozorovat z lavičky. Ve druhém poločase jsme některé hráče šetřili, přesto jsme měli zápas pod kontrolou. Jsem velmi rád za čtvrté vítězství v řadě. Kluci zaslouží opět pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Čopík [-] - M. Púček [-] (46. T. Kantor [-] ) , P. Makovec [-] , M. Čopík [-] , M. Chmela [-] , M. Černoch [-] (46. M. Ševčík [-] ) , D. Kula [-] , M. Graf [-] (46. J. Ondruš [-] ) , E. Vybraniec [-] (24. P. Parčí [-] ) , D. Böhm [-] , J. Andl [-] (80. R. Konečný [-] )

TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] - O. Kulich [-] , D. Sliwka [-] , J. Olivka [-] , M. Enenkel [-] (57. F. Otisk [-] ) , O. Pytlík [-] (46. ) , J. Miksa [-] (58. J. Kuric [-] ) , M. Pařík [-] , R. Stuchlík [-] (46. V. Bilan [-] ) , M. Korzeniowski [-] , R. Sobek [-] (61. T. Kruczek [-] )

ŽK: 85. T. Kantor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - OCHODEK Jiří, BUTORA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

19. 9. 2023 08:11
Výhra hostů