Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan i přes slabý začátek zvítězil


5

V ramci osmého kola přijeli hráči Slovanu potvrdit svou formu do Orlové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabý úvod Havířova

Havířov se celou první půlí protrápil, vůbec jim to nelepilo, nedokázali podržet míč, z osobních soubojů také vycházeli lépe hráči Dolní Lutyně. Lutyně vyrážela do útoků jakoby nic, havířované byli na hřišti jen do počtu. V 10. minutě se převaha prokázala a Šulej poslal Lutyni do vedení. Slovan ovšem rychle zareagoval, za dvě minuty srovnával Režňák. V 19. minutě domácím vrátil vedení Chnúrík. Dolní Lutyně se dostávala do šancí, jenže je nedokázala proměňovat. Toho mohla litovat, protože ve 40. minutě srovnal Kryžánek. Domácím se tak nepodařilo využít slabého poločasu v podání hostů a žádný náskok si nevypracovali, i když příležitostí na to měli dost.

 

Slovan se rozjel a zapisuje další výhru

Hosté si v kabině řekli, že zahodí první poločas za hlavu a nastoupí do zápasu nanovo. Ovšem už v 49. minutě přišla studená sprcha, Chnúrnik svým druhým góle v zápase opět zajistil Lutyni náskok. Dalších 20 minut to bylo od Slovanu nic moc, až po tom, co v 66. minutě vyrovnal Poncza, se hráči pořádně probudili a převzali kontrolu nad zápasem. V 81. otáčel Poncza, a v 85. minutě uzavřel skóre zápasu Zdražil. Slovan tak opět naplno bodoval.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
P. Zapletal [-] - V. Szkuta [-] , M. Šulej [-] , R. Chnúrik [-] , M. Onderka [-] (46. K. Bartoš [-] ) , R. Lachman [-] , L. Botur [-] , L. Bednář [-] , T. Fismol [-] , . Macko [-] , M. Křižák [-] (56. M. Zolman [-] )

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - R. Čubok [-] , M. Klimek [-] , J. Mejta [-] (60. M. Zdražil [-] ) , J. Režňák [-] , P. Boudný [-] (46. A. Pittner [-] ) , T. Poncza [-] (86. T. Kulhánek [-] ) , D. Horniak [-] , M. Zagóra [-] , J. Dziedzic [-] (83. R. Teplanský [-] ) , R. Krzyžánek [-]

ŽK: 76. V. Szkuta , 87. T. Fismol , 90. L. Bednář - 75. T. Poncza , 80. R. Čubok .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - NEMEC Jozef, NEDOMA Ľubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

19. 9. 2023 08:11
Výhra hostů