0:1
(0:0)
73. F. Otisk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o jednom gólu, šťastnější byli hosté


Branky


73. F. Otisk
3

Nedělní zápas nám mnoho fotbalové podívané nenabídl, v zápase padla jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První poločas zápasu nám téměř nic zajímavého nepřinesl, na obou stranách gólmani skvěle zlikvidovali pár střeleckých pokusů. Ve 25. minutě nastala komplikace pro domácí, kdy se jim zranil Volný. Tomu přejeme rychlé uzdravení a brzký návrat na hřiště. Více se toho opravdu nestalo, v nezáživném poločase jsme branku neviděli.

V 73. minutě jsme se dočkali

Druhý poločas připomínal ten první, všechno se schylovalo k tomu, že se týmy rozejdou smírně bezbrankovou remízou. Jenže v 73. minutě jsme se konečně dočkali vstřelené branky. Po chybě domácích ve středu hřiště přihrál Enkel na Otiska, který se protáhl mezi stopery a střelou k tyči zavěsil na 0:1. Bludovice se ještě pokoušely vyrovnat skóre, ve velké příležitosti se ocitl Tyrlik, který šel z boku sám na brankáře, jenže ten jeho pokus vychytal. Z gólově chudého utkání tak vyšli lépe hosté z Havířova.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Tomáš Tyrlik (hráč): "Zápas byl kvůli počasí velmi fyzicky náročný. Měli jsme to zvládnout lépe, hlavně nás musí mrzet neproměněné šance, do kterých se těžce dostáváme a potom nás to stojí zápas. Dneska to bylo o jedné brance a řekl bych, že vyhrál šťastnější tým."

TJ Gascontrol Havířov
Jiří Lankočí (trenér): "Jsme moc rádi za dnešní vítězství. Myslím, že jsme si ho za dnešní výkon zasloužili. Obrana na výbornou, záloha to odedřela a nakonec nám pomohli střídající hráči. Maximální spokojenost dnes."



Sestavy


FC Horní Bludovice
M. Ryszka [-] - L. Dvořák [-] , T. Tyrlik [-] , F. Slivka [-] - R. Zika [-] , D. Dorozlo [-] , F. Volný [-] (36. M. Schindler [-] ) , M. Mikulec [-] , M. Zika [-] - L. Fišer [-] (65. R. Lipina [-] ) - D. Poskier [-] (89. V. Šindlár [-] )

TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] - O. Pytlík [-] (55. V. Bilan [-] ) , J. Miksa [-] , M. Pařík [-] (67. F. Otisk [-] ) , M. Kulhánek [-] , R. Stuchlík [-] , O. Kulich [-] , M. Korzeniowski [-] (85. T. Kruczek [-] ) , J. Kuric [-] , R. Sobek [-] (55. M. Enenkel [-] ) , Z. Weiss [-]

ŽK: 33. L. Dvořák , 47. T. Tyrlik - 81. J. Miksa , 87. M. Enenkel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ganaj Martin - CIESLA David, ČIPEL Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej König

Expert: Jan Škuta
Tip experta: remíza

Gascontrolu se venku nedaří, FCHB si výhru pohlídají.

Tip: remíza