2:1
(0:1)
26. P. Kisiala (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

MFK na derby přijelo s 5 hráči z divize, ani to jim na body nestačilo


Branky


46. R. Čubok , 86. J. Mejta - 26. P. Kisiala (p.)
3

9.9 jsme se dočkali dalšího derby havířovských celků, Slovan u sebe přivítal MFK.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek pod kontrolou hostů

Hosté ze začátku projevovali svou převahu, míč drželi pevně na svých kopačkách, k žádným nebezpečným šancím to ale nevedlo. Gólu jsme se dočkali v 26. minutě, a to z penalty pro hosty, kterou proměnil Kisiala. Poté se domácí vzchopili a pokoušeli se o vyrovnání, žádnou stoprocentní příležitost si ale nevypracovali, k vidění bylo pouze pár pološancí. Víc zajímavého se toho v prvním poločase nestalo, z lepší pozice tak do druhého poločasu šli hráči MFK Havířov. 

Parádní střela z otočky znamenala otočku

Domácí si snad ani lepší vstup do druhého poločasu přát nemohli, hned v první minutě se prosadil střelou zpoza vápna Čubok. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala, nebylo žádných větších vyložených šancí, zápas směřoval k remíze a dělbě bodů. Tu ovšem odmítl v 86. minutě zkušený střídající Mejta, jehož krásná střela z otočky, která zapadla za záda taktéž střídajícího brankáře Rajka, poslala domácí do vedení. Slovan koncovku zápasu zvládl a může se těšit z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Kapitán Jaroslav Režňák: „Předvedli jsme výborný týmový výkon a charakter, kdy ani nepříznivý stav tým nezlomí. Už po několikáté v sezoně Jsme otáčeli nepříznivý vývoj, kdy po odpískané penaltě v prvním poločase jsme v druhém zápas otočili brankami zkušených borců Čuboka a Mejty. Od brankáře, obrany zálohy útoku a lavičky všichni makali jeden za druhého a odměna přišla. Velké díky patří i skvělým fanouškům"




Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - M. Zdražil [-] (53. O. Pastrňák [-] ) , R. Čubok [-] (65. J. Mejta [-] ) , M. Klimek [-] (87. G. Bogdan [-] ) , J. Režňák [-] , M. Zagóra [-] - P. Boudný [-] (46. D. Koláček [-] ) , R. Krzyžánek [-] , A. Cagáň [-] - D. Horniak [-] , T. Poncza [-] (53. A. Pittner [-] ) -

MFK Havířov B
M. Přibyl [-] (46. I. Rajko [-] ) - J. Pomykacz [-] (65. M. Čípel [-] ) , R. Ukuta [-] , J. Streit [-] (53. E. Lemchi [-] ) , M. Hamrozi [-] (53. A. Kautský [-] ) , V. Kaniok [-] , P. Kisiala [-] , M. Čipel [-] , J. Foldyna [-] , P. Nagy [-] (70. T. Grigerek [-] ) , J. Frkala [-]

ŽK: 51. A. Cagáň , 88. D. Horniak - 40. J. Frkala , 51. P. Kisiala , 53. J. Streit .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: URBÁNEK Aleš - BUTORA Robert, ROZSÍVAL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej König

Expert: Jan Škuta
Tip experta: remíza

Druhé havířovské derby nám nabídne vyrovnaný zápas, MFKáčko je nevyzpytatelné.

Tip: výhra domácích