Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverén sezony nezaváhal


Branky


3

Věřňovice byly dalším týmem, který okusil sílu Dětmarovic s exligovým Jursou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zabednili

Domácí si stanovili do zápasu jasný cíl, a tím bylo vytáhnout míč ze své vlastní sítě co nejméněkrát to jen půjde. To se jim taky přibližně první půl hodinu dařilo, jejich obrana na styl Řecka 2004 jim prozatím vycházela, na tabuli totiž pořád svítila bezbranková remíza 0:0. Vedení Dětmarovic zajistil až ve 26. minutě Hanusek. Do konce poločasu pokračovali domácí v urputném bránění, které se hostům nepodařilo překonat. První poločas tak možná překvapivě, vzhledem k ostatním zápasům Dětmarovic, nabídl pouze jednu branku.

Věřňovice se rozsypali

Dětmarovicím se podařilo náskok navýšit hned po dvou minutách, domácí obraně totiž utekl Hanusek. Za pět minut se z přímého kopu prosadil Jursa. Zápas tak byl v podstatě již rozhodnut. Debaklu zabránil opět skvěle chytající brankář Věřňovic Tomáš Čopík, i tak se ale hostům podařilo vsítit další dvě branky. Po nadějném prvním poločase se tak projevila obrovská kvalita hráčů Dětmarovic, kde každý člen základní sestavy v minulosti prošel Baníkem Ostrava nebo Karvinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Brankář Tomáš Čopík: „Kluci si sáhli na hranice svých fyzických sil, s mentalitou musíme ještě pracovat, máme mladý mančaft, který sbíra zkušenosti v dospělém fotbale."




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Čopík [-] - D. Kula [-] , D. Böhm [-] , M. Čopík [-] , P. Makovec [-] , P. Šlachta [-] (60. R. Konečný [-] ) , D. Szeliga [-] (67. O. Dombrowski [-] ) , P. Parčí [-] , M. Černoch [-] (60. M. Chmela [-] ) , Š. Kupka [-] (26. M. Púček [-] ) , M. Ševčík [-]

SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - T. Jursa [-] (73. D. Gill [-] ) , M. Skácelík [-] , J. Egermajer [-] (67. R. Holubík [-] ) , A. Kotrla [-] , M. Ristovský [-] (67. J. Ligocký [-] ) , M. Edr [-] , D. Hanusek [-] (60. S. Lepka [-] ) , L. Němec [-] , R. Lipovský [-] (46. J. Rajnoch [-] ) , P. Zahatlan [-]

ŽK: 36. M. Púček , 51. M. Ševčík - 11. D. Hanusek , 20. R. Lipovský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bebenek Petr - SÝKORA Pavel, BOČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej König

Expert: Jan Škuta
Tip experta: výhra hostů

Zde není o čem, Dětmarovice soupeře opět přejedou

Tip: výhra hostů