Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Těrlicko se dočkalo prvního zápasu doma, i první výrhry


Branky


2

Až ve čtvrtém zápase sezony nastoupili hráči Těrlicka na svém hřišti. Stovku fanoušků potěšili výhrou 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těrlicko vlétlo do zápasu

Domácí hráči natěšeni před vlastním publikem na to pořádně šlápli už od začáku,  jejich snaha vyústila v branku v 9. minutě, kdy se po dvou hrubých individuálních chybách dostal k hlavičce Maslov a rozjásal domácí fanoušky. Posléze se hra vyrovnala, jenže ve 23. minutě se z bleksového brejku po ztrátě míče prosadil přesnou ranou k tyči Světlík. Těrlicko tak vedlo 2:0. Než hosté stihli na průběh jakkoliv zareagovat, museli už znova tahat míč z vlastní sítě, ve vápně si našel centr ze strany Maslov a hlavou zvyšoval na 3:0. Do přestávky tak šli domácí s pohodovým tříbrankovým polštářem. 

Krvavé zranění

Bludovice se rozhodli se zápasem něco udělat, v sestavě provedli dvě změny a zkusili hrát jen na 3 obránce. Změna se do obrazu hry promítla, Bludovice сhvílemi naprosto ovládaly hru, kýženou branku to ovšem nepřineslo. Hosté totiž několik samostatných úniků neproměnili, potě Dorozlo pálil pouze do břevna. Velkou zásluhu na tom měl brankář domácích Vašek, který skvělými zákroky vychytal střelce Bludovic. V 80. minutě se míče zmocnil teprve 16 letý Bitala, s obrovksým důrazem se prodral do brány i přes snahu ukončit průnik faulem a zvýšil na 4:0. Hosté pouze korigovali skóre, v 89. minutě se z úniku prosadil Volný. Na víc už se Bludovice nezmohli, stovka diváků tak mohla na konci borcům z Těrlicka zatleskat za bojovný výkon.

Utkání nám bohužel nabídlo i jeden velmi smutný moment, po hlavičkovém souboji skončil Tyrlík s krvavou hlavou na zemi. Nakonec musel být transportován do nemocnice. Všichni přejeme Tyrlíkovi brzké uzdravení a rychlý návrat na trávník❤️



Ohlasy k zápasu


FK Těrlicko
Trenér Karel Sochora: Děkuji divákům za podporu a věrnost našemu klubu. Je vidět, že i hráči byli rádi, že už konečně jsou na svém domácím hřišti. Jsem potěšen hrou i výsledkem, tak doufám, že jsme prorazili střeleckou smůlu.




Sestavy


FK Těrlicko
D. Vašek [-] - V. Rosmarin [-] , J. Gabovič [-] (71. D. Gabovič [-] ) , M. Volný [-] , Š. Bitala [-] (90. K. Nguyen [-] ) , L. Skoč [-] , D. Siuda [-] , . Kandráč [-] , M. Světlík [-] (82. P. Bitala [-] ) , L. Matykiewicz [-] , O. Maslov [-] (82. T. Pavelka [-] )

FC Horní Bludovice
M. Ryszka [-] - F. Slivka [-] , T. Tyrlik [-] (67. M. Zapp [-] ) , M. Schindler [-] (46. L. Fišer [-] ) , T. Kaleta [-] (67. L. Dvořák [-] ) - R. Zika [-] , M. Mikulec [-] , D. Dorozlo [-] , M. Zika [-] , F. Volný [-] - E. Béreš [-] (46. D. Poskier [-] ) -

ŽK: 55. M. Zika .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NEMEC Jozef - BULAVA Jan (N), FUTERKO Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů