L. Kurušta 19. (p.)
V. Musil 26.
V. Musil 76.
3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani 2 penalty na výhru nestačily


Branky


19. L. Kurušta (p.) , 26. V. Musil , 76. V. Musil - 32. A. Pittner , 34. D. Horniak , 67. D. Horniak
2

Slovan Havířov v 5. kole zavítal do Rychvaldu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náskok smazán ještě před přestávkou

Začátek zápasu se vyvíjel lépe pro domácí tým, v 19. minutě sudí nařídil pokutový kop pro Rychvald. Míč si vzal již tradiční střelec Kurušta, který se nemýlil ani tentokrát a připsal si už šestou branku v sezoně. Zanedlouho bylo pro domácí ještě lépe, ve 26. minutě zvyšoval náskok Vojtěch Musil. Hráči Havířova se ale dokázali oklepat a během dvou minut srovnat skóre. První gól vstřelil věkem ještě dorostenec Pittner, druhý zařídil Horniak. V posledních deseti minutách se hra zklidnila a do kabin šli hráči za nerozhodného stavu.

I v deseti se podařilo srovnat

Ve druhém poločase žádný z týmů nechtěl udělat chybu a pustit tak druhý tým do náskoku, moc zajímavého se toho tedy z kraje druhé půle neudálo. Až v 67. minutě zahrávali hosté přímý kop, kterého se ujal Horniak, a nádhernou ranou otočil průběh zápasu. Pro domácí bylo hůř, v 75. minutě uviděl červenou kartu střídající Prachař. Na Rychvald tak čekal náročný úkol. Díky bojovnosti Vojtěcha Musila se ale vyrovnat podařilo hned vzápětí. Vyrovnávací branka hru uklidnila, posledních patnáct minut nám nic nepřinešlo, oba celky tak berou zasloužený bod za spravedlivou remízu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Havířov
Trenér Slovanu Havířov, Milan Slováček: "Tak přijeli jsme tu pro vítězství. Začátek se nám nepovedl, ale na to, že to bylo 2:0 a domácí měli 2 penalty si myslím, že zápas byl dobrý a remíza byla spravedlivá."



Sestavy


TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - J. Sollich [-] , V. Musil [-] , L. Kurušta [-] , R. Riška [-] , R. Blažek [-] , J. Foltyn [-] (55. J. Pohlodko [-] ) , M. Samlik [-] (85. R. Gorniak [-] ) , L. Pluta [-] , J. Vondrák [-] , M. Cichoň [-] (61. T. Prachař [-] )

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] (27. A. Popelka [-] ) - M. Zdražil [-] , M. Klimek [-] , J. Mejta [-] , J. Režňák [-] (61. R. Čubok [-] ) , M. Zagóra [-] - A. Cagáň [-] (73. P. Boudný [-] ) , A. Pittner [-] , R. Krzyžánek [-] - T. Poncza [-] (73. R. Teplanský [-] ) , D. Horniak [-]

ŽK: 32. R. Riška , 56. R. Blažek , 56. J. Sollich - 18. J. Režňák , 90. M. Zagóra . ČK: 75. T. Prachař .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: PLONKA Karel - STEJSKAL Karel, BUTORA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza