R. Kolder 4. (p.)
D. Drábek 60.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:45

4.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychvald si i v deseti odvezl bod


Branky


4. R. Kolder (p.) , 60. D. Drábek - 44. L. Kurušta , 69. M. Kroščen
4

 

 

V dnešním zápase okresního přeboru Karviná se střetly týmy SK Horní Suchá "B" a TJ Baník Rychvald. Na umělé trávě jsme viděli spoustu dramatických  momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ryhlý začátek

Sotva po čtyřech minutách hry bylo ve vápně zahráno rukou, 80 fanoušků Horní Suché se tak mohlo těšit z pokutového kopu pro svůj tým. K němu se postavil René Kolder a bezpečně jej proměnil. Ve 34. minutě byli hosté blízko k vyrovnání, bohužel pro ně ale Foltýn minul bránu. Těsně před koncem první půle, přesněji ve 44. minutě, se hosté už dočkali. Vyrovnat nemohl snad nikdo jiný, než nejlepší střelec Baníku Kurušta, který se pravidelně dostává i do sestavy kola. V poločase se toho víc nestalo, žádný tým se tak nedostal do vedení.

Neproměněná penalta a červená karta

Zápas pokračoval stále vyrovnaně, nešlo říci, že by měl jeden z týmů o dost navrch. I tak se ale v 60. minutě dostali do vedení zásluhou Drábka domácí. Hostům z Rychvaldu se ale rychle podařilo srovnat krok, už za devět minut se jim podruhé podařilo dotáhnout skóre zápasu, tentokrát se trefil Mario Koščen. Ten samý hráč se ale už za osm minut poroučel do sprch, po velmi kontroverzním rozhodnutí obdržel červenou kartu. Domácí se tak dostali do početní převahy. Z té vytěžili druhou penaltu, tentokrát ji ale nevyužili. Závěr zápasu nic nenabídl, Rychvald tak i v deseti ubránil bod.



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Trenér Tomáš Konesz: Bohužel to od nás nebyl nejlepší výkon chtěli jsme vyhrát za stavu 2:2 jsme nedali penaltu a proto je to remíza...Mrzi nás to chtěli jsme vyhrát...Ted nás čekají 2 zápasy venku a chceme napravit dnešní ztrátu

TJ Baník Rychvald
Trenér Závacký: Celkem vyrovnaný zápas. Rozhodčí nás trošku "řezali". V deseti to bylo těžké, remíza zasloužená.



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
M. Zagóra [-] - P. Čermák [-] , M. Rybár [-] , R. Kolder [-] (67. J. Pizúr [-] ) - M. Tyrlik [-] , F. Kulich [-] - J. Galík [-] (46. D. Drábek [-] ) - B. Kotula [-] (37. D. Orlický [-] ) , Š. Krygiel [-] , L. Vrbacký [-] , P. Szelong [-] (73. J. Mironidis [-] )

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - L. Kurušta [-] , T. Berešík [-] (70. J. Pohlodko [-] ) , R. Riška [-] (58. V. Musil [-] ) , R. Blažek [-] , J. Foltyn [-] (70. T. Prachař [-] ) , M. Kroščen [-] , M. Cichoň [-] (58. R. Gorniak [-] ) , M. Samlik [-] (86. M. Jandura [-] ) , L. Pluta [-] , J. Vondrák [-]

ŽK: 44. J. Galík , 78. F. Kulich , 88. P. Čermák - 73. R. Blažek . ČK: 76. M. Kroščen .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Pavel - PTÁČEK Tomáš, MARTÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Martin Zagóra
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, kteří potvrdí bod ze silných Louk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích