Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Těrlicko zažilo úvod z říše snů, na body to ale nestačilo


4

V rámci čtvrtého kola přijelo do Doubravy Těrlicko, které stále čeká na první body. Doubrava zase minule schytala pořádný výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 3. minutě 0:2

Těrlicko vstoupilo do zápasu náramně, hned v první minutě se po centru z rohového kopu prosadil Olišar, ve třetí minutě se po standardní situaci trefil Světlík. Zanedlouho mohlo být pro hosty ještě lépe, jenže situaci 2 na 1 bohužel nevyřešili správně. A tak se potvrdilo staré známé pravidlo "nedáš-dostaneš". V osmé minutě totiž za domácí snižoval Ženíšek. Těrlicko ale bylo pořád lepší a situace z posledních minut jim do hlav nevstoupily. Vytvořili si ještě dvě slušné příležitosti, které mladí hráči v gól neproměnili. Toho museli litovat, během tří minut se domácím po brankách Toboly a Pokorného podařilo otočit skóre. Poté byla hra kouskována nepřesnostmi a nervozitou, z na góly bohatého poločasu tak nakonec odešla lépe Doubrava.

Branková konstrukce dvakrá zabránila vyrovnání

Začátek druhé půle se nesl ve stejném duchu jako konec první, k vidění byla spousta nepřesností a hlavně nervozita. To prolomili hosté z Těrlicka, po krásné kombinační akci srovnával na 3:3 Kandráč. Už za pět minut si ale hosté nedali pozor při bránění rohového kopu, domácí tak opět strhli vedení na svou stranu. Pěkným momentům tímhle odzvonilo, na kopačkách obou týmů byla opět nervozita, která se projevovala nepřesnostmi. Těrlicko se snažilo vyrovnat a k pár šancím se také i dostalo, obě bohužel zastavila branková konstrukce. Jednou zazvonila tyč, podruhé pro změnu břevno. Víc se nám toho neudálo, Těrlicko si tak na svou výhru musí stále počkat, domácí napravili debakl z minulého utkání.



Ohlasy k zápasu



FK Těrlicko
Trenér Karel Sochora: "Herně to na hřišti vypadá hezky, hrajeme fotbal, střílíme branky. Ale ze tří zápasů jsme dali ve dvou tři branky na hřišti soupeře a přitom nemáme ani bod. To je k zamyšlení. Máme sice mladé mužstvo, ale to neomlouvá naše školácké chyby v obraně, když jsme inkasovali už 14 branek. Kluky to mrzí, tak zkusíme na tom zapracovat a příští zápas dovést do vítězného konce. Kluci a fanoušci, kteří nás doprovází, si to už zaslouží.



Sestavy


Baník OKD Doubrava
M. Frolík [-] (46. R. Konesz [-] ) - D. Ženíšek [-] (46. D. Bos [-] ) , . Pokorný [-] (90. A. Kvapil [-] ) , M. Lipták [-] , R. Hogh [-] , T. Tobola [-] , P. Cina [-] , T. Bielan [-] (46. M. Balážik [-] ) , P. Bambuch [-] , K. Antal [-] , M. Kučera [-]

FK Těrlicko
J. Baron [-] - T. Olišar [-] , M. Volný [-] , K. Orel [-] , Š. Bitala [-] (51. M. Sedlák [-] ) , P. Bitala [-] (51. D. Gabovič [-] ) , D. Siuda [-] , . Kandráč [-] , M. Světlík [-] , L. Matykiewicz [-] , O. Maslov [-] (71. D. Vašek [-] )

ŽK: 7. P. Cina , 28. M. Lipták - 60. T. Olišar , 75. M. Světlík , 85. D. Siuda . ČK: 85. P. Bambuch - 75. T. Olišar .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Bebenek Petr - PAWLICA Daniel, PITÁK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Martin Zagóra
Tip experta: výhra domácích

Čekám výhru domácích i po nepovedém zápase

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích