0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice nejtěsnějším rozdílem urvali tři body


Branky


4

Do Bohumína zavítaly Věřňovice, po 2 kolech čekající na výhru. Bohumín potvrzoval výhru z předešlého domácího utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kromě červené nic

Zápas začal v pomalém tempu, ani jednomu týmu se nedařila mezihra, a žádné velké šance nepřinesl. První půli narušila až červená karta hostujícího Kantora, který nejdříve dostal žlutou za hození míčem po nespojenosti s rozhodnutím sudího ohledně autového vhazování. A o minutu později šlapákem zasáhl soupeře a viděl druhou žlutou. Do poločasu se už nic vážného nestalo. Branky jsme se tak nedočkali.

Zápas rohodl jediný gól

Druhý poločas byl z počátku vyrovnaný i když hosté hráli v oslabení. Nakonec domácího stopera obral o míč Šlachta a zakončil v pravé tyči. 0:1. Poté to vypadalo, že už zápas dohrajeme do konce v pohodě. Čopík z otočky mířil do odkryté brány, ale netrefil. Pak začala Viktorka tlačit, dostávali se dopředu a začali nás přehrávat ve středu hřiště. Dostali se do pár velmi dobrých šancí ale neproměnili. Hodně se zaskvěl také brankář Čopík který, minimálně dva góly chytil. Gólově chudý zápas tak skončil 0:1 pro hosty, ti se mohli radovat ze své první výhry v sezoně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Kapitán Erik Wybraniec: Vybojované tři body, i v 10 jsme nakonec dokázali zápas dotáhnout do úspěšného konce a nebylo to nic jednoduchého.



Sestavy


TJ Viktorie Bohumín
E. Hekele [-] - D. Pham [-] , Š. Rigo [-] (66. M. Gábor [-] ) , L. Burda [-] , V. Nguyen [-] , L. Kurowski [-] , L. Džuga [-] , L. Cedivoda [-] , T. Olah [-] (46. M. Loskot [-] ) , R. Mička [-] , K. Bajda [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Čopík [-] - M. Púček [-] , P. Makovec [-] (12. P. Šlachta [-] ) , M. Čopík [-] , V. Vodák [-] (46. D. Kula [-] ) , P. Parčí [-] , M. Černoch [-] (46. M. Chmela [-] ) , T. Kantor [-] , A. Makovec [-] , E. Vybraniec [-] , D. Böhm [-]

ŽK: 93. M. Gábor - 37. T. Kantor , 83. P. Šlachta . ČK: 38. T. Kantor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - KUHN Ondřej, STEJSKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Martin Zagóra
Tip experta: remíza

Opět čekám remízu, bude to vyrovnaný zápas

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů