3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice si v poslední minutě vystřelily bod


Branky


63. M. Čopík , 64. V. Vodák , 90. M. Čopík - 6. A. Makovec (vl.) , 30. D. Dorozlo , 69. F. Volný
3

V rámci 3. kola přivítaly Věřňovice hráče Horních Bludovic. Oba týmy si vedly ve svých úvodních utkání jinak, Bludovice si poradily s Bohumínem, Věřnovice padly s Doubravou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bludovice si vytvořili náskok

Hosté z Bludovic i přes velké vedro vlétli na své soupeře, a už po pěti minutách se ujali vedení, když si centr Schindlera nešťastně srazil hlavou obránce do vlastní sítě. Ve 30. minutě si střeleckou pozici zpoza šestnácky připravil Dorozlo a poslal Bludovice do dvougólového náskoku. Hosté byli lepší v celém průběhu prvního poločasu, dařilo se jim držet míč na svých kopačkách a kombinovat. K žádné větší šanci to ovšem nevedlo. Proto si výsledek 0:2 udrželi, Věřňovice tak měli ve druhé půli co dohánět. 

Změna rozestavení změnila hru

Do druhého poločasu nastoupili domácí v pozměněném rozestavení na pět záložníků. Změna rozestavení Věřňovicím pomohla, obraz hry se rázem změnil. V 55. minutě nastala pro Horní Bludovice nešťastná situace, zranil se jim totiž stoper Háky. To ještě umocnilo lepší výkon domácích, a po zásluze se po centru do vápna díky nedůrazu hostující obrany krásnou hlavičkou do protipohybu prosadil Martin Čopík. Už o minutu později po pravé straně prokličkoval Černoch a předložil míč na penaltu Vodákovi, který střelou k levé tyči vyrovnal. Ztráta náskou ale hostům nevlezla do hlavy, k tomu domácím trochu docházel dech, a po úniku ze strany je poslal znova do vedení Volný. Pro Bludovice mohlo být ještě lépe, Volný se totiž znova uvolnil a šel sám na bránu, v klíčovém momentu ovšem špatně trefil balón. Domácí si tak mohli oddechnout. Hosté se ale do šancí dostávali i nadále, Dorozlo pálil do břevna, Mikulec potom málem přehodil gólmana Tomáše Čopíka. A tak se uplatnilo známe pravidlo „Nedáš-dostaneš".V nastavení Kula nákopem vybídl M. Čopíka, ten se z voleje opřel do míče a trefil levý roh brány. Domácím se tak na poslední chvíli povedlo vyrovnat. Týmy se tak nakonec rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Kapitán Erik Wybraniec: „V prvním poločase jsme se k ničemu nedostali, chyběla nám mezihra a Bludovice toho dokázali využít. V druhém poločase jsme změnili nasazení, začali jsme jezdit po prdeli a po dramatickém průběhu jsme uhráli bod. Určitě chci klukům poděkovat na bojovnost."

FC Horní Bludovice
Trenér Libor Dolanský: „Celkově měli domácí tři střely po bráně, a dali z nich tři góly. My, místo abychom dali alespoň šest gólů, jsme odjeli z utkání jen s bodem. Mínusem zápasu je zranění Hákyho"



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Čopík [-] - P. Parčí [-] , M. Čopík [-] , T. Lukša [-] (28. J. Garba [-] ) , M. Púček [-] (68. P. Šlachta [-] ) , K. Plonka [-] (46. M. Černoch [-] ) , E. Vybraniec [-] , P. Makovec [-] , A. Makovec [-] , J. Tokár [-] (46. D. Kula [-] ) , V. Vodák [-] (80. M. Chmela [-] )

FC Horní Bludovice
D. Lipták [-] - F. Slivka [-] , T. Tyrlik [-] , M. Schindler [-] (90. V. Šindlár [-] ) , M. Háky [-] (55. R. Lipina [-] ) - F. Volný [-] , R. Zika [-] , M. Mikulec [-] , M. Zika [-] - E. Béreš [-] (75. M. Zapp [-] ) - D. Dorozlo [-]

ŽK: 86. T. Tyrlik .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: URBÁNEK Aleš - MBAYE Issa, JUREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej König

Expert: Bogdan Stojmenovič
Tip experta: výhra hostů

Bludovice udrželi čisté konto, Lutyně dostali branek. Rozdíl v obranách bude rozhodující.

Tip: výhra hostů