1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zápas mezi Petřvaldem a Těrlickem rozhodla divoká desetiminutovka


Branky


34. O. Maslov - 36. T. Robenek (p.) , 38. T. Robenek , 44. T. Robenek , 58. L. Doležal
2

V rámci třetího kole se střetl domácí Slavoj s Těrlickem. Zápas rozhodla desetiminutovka ke konci poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do 35. minuty nuda

Těrlicko od začátku zápasu tahalo za kratší konec, když domácí více drželi míč a dominovali ve středu pole. I přes převahu domácích se k náznakům šancí dostávaly oba týmy, nebylo to ovšem nic, co by brankáře znepokojilo. K vážnějšímo ohrožení branky totiž ani na jedné straně nedošlo. To se změnilo ve 35. minutě, kdy se Těrlicko zásluhou ukrajinské posily Oleksii Maslova ujalo vedení. Vedení hostů ale netrvalo dlouho, už o dvě minuty měli domácí výhodu pokutového kopu, který proměnil Robenek. Stejně jako v minulém utkání, tak i tentokrát Těrlicko na pár minut naprosto vypadlo z tempa. Z toho vytěžili domácí maximum, Robenek zaznamenal během šesti minut další dva góly a završil tak hattrick. V samotném závěru se hosté probrali a vytvořili si příležitost, střela ale skončila na tyči. Poločas skončil, hosté tak po nadějném průběhu ztráceli dvě branky.

Údržba ze strany Petřvaldu

Druhá půle toho moc nepřinesla, zbytek utkání se dohrával v poklidu. Hostům z Těrlicka chyběl důraz a nasazení, domácí se neměli kam hnát. I tak ale ještě jednu branku vstřelil Doležal. Hosté se s výsledkem smířili a dali prostor novým mladým tvářím se poprat o místo v základní jedenáctce. Zápas hraný v nepříjemném vedru toho víc nenabídl, domácí se tak mohli radovat z plného bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



FK Těrlicko
Martin Futerko: „Velkým vykřičníkem je obranná fáze mužstva, když jsme ve 3 utkáních (pohár, přebor) obdrželi 13 branek. V průběhu týdne na tom zkusíme zapracovat a snad už příště zvítězíme."



Sestavy


SK Slavoj Petřvald
L. Volf [-] - T. Pavelka [-] , J. Gabovič [-] (46. . Kandráč [-] ) , K. Orel [-] , D. Siuda [-] , M. Sedlák [-] (46. L. Skoč [-] ) , M. Světlík [-] (80. D. Gabovič [-] ) , M. Sečkař [-] (46. Š. Bitala [-] ) , L. Matykiewicz [-] , O. Maslov [-] (70. D. Vašek [-] ) , P. Klus [-]

FK Těrlicko
D. Molnár [-] - L. Doležal [-] , D. Sliwka [-] , P. Hlavinka [-] (65. P. Trnka [-] ) , T. Robenek [-] (75. M. Vachtarčík [-] ) , L. Kawulok [-] , P. Nemeth [-] (77. A. Mlčoch [-] ) , J. Novák [-] , L. Šimek [-] , J. Vanečko [-] , P. Slavičínský [-]

ŽK: 18. M. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: URBÁNEK Aleš - GANAJ Martin, BENDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Bogdan Stojmenovič
Tip experta: výhra hostů

Těrlicko minule na deset minut vypadlo ze hry, to je stálo zápas. Tentokrát se to nestane.

Tip: výhra hostů