2:6
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby o velký rondel zvládl lépe Slovan


Branky


27. V. Bilan , 79. J. Miksa - 29. O. Baláž , 32. O. Kulich (vl.) , 39. D. Horniak , 47. D. Horniak (p.) , 65. A. Cagáň , 68. D. Soukop
2

Prvního derby jsme se dočkali již ve třetím kole, Gascontrol se utkal se Slovanem o velký havířovský rondel, který je momentálně v barvách Slovanu. 

foto: Petr Sněhota

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka už v poločase

Na první gól si diváci museli počkat až do 27. minuty, kdy se po křižném centru Paříka dostal k míči Bilan a překonal brankáře, domácí se tedy ujali vedení 1:0. První branka zápasu pomohla, po bezbrankové půlhodině se s góly roztrhl pytel. Zanedlouho vyrovnal Baláž, potom si roh srazil do své brány Kulich, hosté se tak rázem dostali do vedení. To se jim ještě do poločasu podařio navýšit, na 1:3 zvyšoval Horniak. To bylo vše, co nám první půle nabídla, Gascontrol po slibném začátku nakonec ztrácel dvě branky. 

Slovan nadále navyšoval náskok

Hosté se snažili ve druhé půli pokračovat s ofenzivním tlaku, a to se jim povedlo, jelikož už po dvou odehraných minutách byl ve vápně faulován Cagáň. Míč si na penaltu postavil Horniak a nemýlil se, s Gascontrolem to začalo vypadat bledě. Slovan byl i nadále při střelecké chuti, po brankách Cagáně a Soukupa svítilo na tabuli hrozivé skóre 1:6. Debakl snížil v 79. minutě hlavou Miksa, kterého centrem od rohového praporku našel Pařík. Posledních deset minut už žádné zajímavé momenty nepřineslo, všechny body tak pro sebe bral Slovan.



Ohlasy k zápasu


TJ Gascontrol Havířov
Trenér Jiří Lankočí: „Hrajeme sice moc hezky, ale jen od 16tky po 16tku. A fotbal se rozhoduje ve vápně. Tam nám chybí v obraně důraz a v útoku kvalita. Nehroutíme se, jedeme dál."

TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: „Soutěž je teprve na začátku, ale vstup se nám daří. Čeká nás další zápas doma s Loukami. Tak se musíme připravit na nevyzpytatelného soupeře a potvrdit vítězství doma na našem hřišti."



Sestavy


TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] - T. Kruczek [-] (46. J. Olivka [-] ) , D. Sliwka [-] , J. Miksa [-] , M. Pařík [-] , R. Stuchlík [-] , M. Korzeniowski [-] , O. Kulich [-] (76. L. Rachov [-] ) , V. Bilan [-] (65. F. Otisk [-] ) , M. Enenkel [-] (65. J. Blaho [-] ) , Z. Weiss [-] (65. R. Suchánek [-] )

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - O. Baláž [-] (70. T. Kulhánek [-] ) , M. Klimek [-] , J. Mejta [-] (70. J. Doubek [-] ) , J. Režňák [-] , P. Boudný [-] (53. J. Dziedzic [-] ) , T. Poncza [-] , D. Horniak [-] (53. D. Soukop [-] ) , A. Cagáň [-] , M. Zagóra [-] , R. Teplanský [-] (46. M. Zdražil [-] )

ŽK: 21. D. Sliwka , 34. O. Kulich , 43. R. Stuchlík , 50. J. Olivka - 37. T. Poncza , 60. A. Cagáň .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bebenek Petr - PTÁČEK Tomáš, POREMBSKI Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Bogdan Stojmenovič
Tip experta: výhra hostů

Slovan minule dominoval, Gascontrol měl střeleckou smůlu. Domácí smůlu neprolomí

Tip: výhra hostů