Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick domácího Kurušty body nepřinesl


2

V rámci třetího kola se na hřišti v Rychvaldě představil posilněný Havířov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Havířova

Havířované dostali svého soupeře pod tlak už od prvních minut, skóre otevřel ještě v první půlhodině zápasu Adam Michálek. Domácí Rychvald ovšem úvodní gól nepoložil, už o minutu později našel Jíří Sollich z přímého kopu Kuruštu, který hlavou srovnal na 1:1. I tak se ale hosté zmocnili vedení ještě před poločasem, ve 45. minutě totiž Michálek "potáhl ze šestnácky" a zajistil tak svému týmu do druhého poločasu jednobrankový náskok.

Hosté navyšovali náskok

Havířov ve druhé půli nepolevil, nadále potvrzoval svou převahu na hřišti. V 56. minutě se díky trefě Hamroziho těšili už ze dvoubrankového náskoku. Poté byl v pokutovém území faulován jeden z hráčů hostů. K penaltě se postavil Jašek a proměnil, domácí tak ztráceli již tři branky. Když se ještě prosadil Pomykacz, vypadalo to z domácím Rychvaldem bledě. Ten ale nesložil zbraně, a po dvou brankách v rychlém sledu od Kurušty, který tak završil hattrick, rázem ztráceli jen dva góly. Všechny naděje domácích ale zhatil v poslední minutě Čípel, který uzavřel skóre zápasu na konečných 3:6 ve prospěch Havířova. Ten si tak spravil chuť po nepovedeném prvním zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rychvald
Trenér domácích Zdeněk Závacký: "Když hrajete proti týmu, kde někteří hráči obvykle nastupují v divizi, je v okresní soutěži těžké se prosadit."

MFK Havířov B
Trenér Havířova David Rožnovják: "Byl velmi slušný. Ve 3. třetině zápasu jsme trochu polevili a dali prostor soupeři, což nás stálo dvě branky. Přesto jsme se z toho probrali a ke konci přidali ještě jeden zasloužený gól."



Sestavy


TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - R. Gorniak [-] (46. M. Cichoň [-] ) , J. Sollich [-] , J. Foltyn [-] , M. Samlik [-] , L. Kurušta [-] , R. Riška [-] (63. J. Pohlodko [-] ) , R. Blažek [-] , M. Kroščen [-] (67. M. Jandura [-] ) , L. Pluta [-] (63. T. Berešík [-] ) , J. Vondrák [-]

MFK Havířov B
K. Majerczyk [-] - M. Hamrozi [-] , P. Kisiala [-] (65. A. Kautský [-] ) , A. Michalek [-] , J. Frkala [-] (65. J. Pomykacz [-] ) , V. Kaniok [-] , J. Jakubec [-] (46. M. Čípel [-] ) , J. Streit [-] , J. Foldyna [-] (72. Z. Ondriáš [-] ) , P. Nagy [-] (69. P. Janda [-] ) , F. Jašek [-]

ŽK: 30. J. Sollich - 80. F. Jašek , 85. P. Janda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - BOHÁČ Petra, TOMAS Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Bogdan Stojmenovič
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jít proti našim. Věřím, že po nepovedeném zápase zaberou.

Tip: výhra domácích