3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bludovice na začátek sezony udržely čisté konto a v klidu si došly pro tři body


Branky


2

Na úvod sezóny přivítaly Horní Bludovice na svém hřišti Viktorku Bohumín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kontrolovali hru už od začátku

Domácí hráči Bludovic zažili lepší vstup do utkání a do vedení šli již v 9. minutě, kdy Schindler přesným centrem z levé strany vybídl Fišera, a ten se hlavou nemýlil. I po prvním gólu byli domácí stále lepším týmem a na hřišti dominovali. Další šance jsme se dočkali ve 25. minutě, kdy se poprvé ukázali také hráči Bohumína, jmenovitě Jordán, který svůj nebezpečný únik ze strany zakončil nepřesnou střelou vedle levé tyče. A tak se ve 37. minutě ke slovu přihlásili opět domácí, Zapp potáhl míč na pravé straně a poslal centr do šestnácky, kde Slivka využil nedůslednosti v obraně Viktorky a uzavřel poločasové skóre na 2:0.

Bludovice si výhru ujít nenechaly

Druhý poločas nám toho moc nenabídl, svou roli v tom sehrálo také úmorné vedro, ve kterém se hrálo. Domácí si v klidu strážili svůj náskok z prvního poločasu, do žádného bezhlavého útočení se nepouštěli. I tak se jim ale nadále dařilo kontrolovat hru, Bohumín se k žádnému vážnému ohrožení branky nedostal. Diváci tak museli zpozornět až ke konci zápasu, v 83. minutě byl totiž v pokutovém území faulován domácí Zapp, a rozhodčí tak musel ukázat na penaltový puntík. Na něj si postavil míč Mikulec a nadvakrát se mu podařilo překonat brankáře Hekele. Víc se toho v utkání neudálo, Horní Bludovice se tak mohly na úvod sezóny radovat z vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Asistent trenéra Filip Slivka: „I přes problém se skládáním sestavy, kdy nám chybělo několik hráčů ze sestavy, tak jsme soupeře až na 2-3 breaky k ničemu nepustili a hru jsme od začátku až do konce kontrolovali. Při vší úctě k soupeři jsme měli ale vyhrát větším rozdílem. Rozehrávka a celkově přechod do útoku byl ale zdlouhavý a všechno nám trvalo hrozně dlouho, s čímž si dokázal soupeř poradit, a proto bylo skóre ,,jen “ 3:0"




Sestavy


FC Horní Bludovice
T. Tyrlik [-] - V. Šindlár [-] , F. Slivka [-] , M. Schindler [-] , R. Lipina [-] , M. Háky [-] - M. Zika [-] , M. Mikulec [-] , R. Zika [-] - M. Zapp [-] , L. Fišer [-] (39. M. Holinka [-] )

TJ Viktorie Bohumín
E. Hekele [-] - P. Jordán [-] , Š. Rigo [-] , L. Burda [-] , V. Nguyen [-] , R. Mička [-] , M. Loskot [-] , L. Cedivoda [-] , T. Olah [-] , V. Branný [-] , K. Bajda [-]

ŽK: 34. M. Zika , 65. M. Schindler - 47. K. Bajda .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KIŠKA Ondřej - NEMEC Jozef, DZIUBOVA Blanka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích