Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 13:00

2.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov vstup do sezóny nezvládl, Lokomotiva si odvezla všechny body


Branky


3

Do Havířova přijela k prvnímu zápasu sezony Lokomotiva Louky, kde se postavila proti nevyzpytatelnému béčku domácích. Za něj nastoupil i střelec z Ligy Mistrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po tlaku Havířova přišly tvrdé údery Lokomotivy

Do zápasu vstoupili lépe hráči Havířova, kteří doslova vletěli na hosty a dostávali je presinkem pod tlak. Hostujícím se ale úvodní tlak domácích podařilo přečkat,a už v 8. minutě se po brejku z rohového kopu zásluhou Bélaie dostali do vedení. V 15. minutě zafungovalo bratrské duo Bélaiovců, kdy starší Daniel našel fantastickým pasem Krise, který střelou na bližší tyč nedal gólmanovi domácích šanci. Do šance se dostali i dómáci, kdy se po přihrávce do vápna ocitl v dobré pozici útočník domácích, jenže ho zklamal první dotek a míč tak skončil v rukavicích brankáře. Ve 44. minutě se tak opět ozvala Lokomotiva, kdy Blaho vyslal průnikovkou do sóla Piechu, který si v souboji s brankářem poradil a zvýšil už na 0:3. Tím také první poločas uzavřel.

Louky zvyšovaly náskok

Druhou půli začali lépe domácí, vytvořené šance ale proměnit nedokázali. A tak musela na plac nastoupit havířovská legenda Miroslav Matušovič. Jenže tak jak v prvním poločase, tak i v tom druhém se jako první z branky radovali hosté. Blaho skvělou přihrávkou našel K. Bélaie, toho sice brankář domácíh vychytal, ovšem na dorážku Heinische už nestačil a hosté tak vedli o 4 góly. V 70. minutě se po skrumáži ve vápně Havířova odrazil míč před šestnácku, kde na něj číhal Daniel Bélai, který nádhernou trefou zvyšoval už na 0:5! Gólu se dočkal i Havířov, kdy nařízenou penaltu panenkou proměnil Kisiel. Domácí ještě uzavřeli skóre na konečných 2:5, kdy obrana hostů signalizující ofsajd zcela přestala hrát, takže Eze Lemchi měl před sebou jen brankáře, se kterým si poradil. 



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov B
Trenér: „Do prvního mistrovského utkání jsme nevstoupili zrovna se štěstěnou. Hra byla v celku vyvážená, měli jsme několik příležitostí na vstřelení branky, ale větší štěstí stálo na straně soupeře. Z tohoto utkání jsme si vzali ponaučení, a budeme se nadále připravovat na další soupeře."

TJ Lokomotiva Louky
Trenér: „Zajížděli jsme na půdu nevyzpytatelného týmu a nevěděli, co nás čeká. Kluky musím pochválit za soustředěný výkon od první minuty a zodpovědnou hru. Zasloužená výhra, na které se podílel celý tým, protože jsme si dneska pomohli i střídřáním. Vyzdvihnout musím výkon Patrika Gíra, který dneska debutoval v našem dresu a uvedl se velice dobře. Díky samozřejmě patří i našim divákům, kteří nás přijeli podpořit."



Sestavy


MFK Havířov B
M. Přibyl [-] (46. I. Rajko [-] ) - P. Kisiala [-] , T. Rohel [-] , J. Frkala [-] , J. Pomykacz [-] , F. Jašek [-] , M. Čipel [-] (55. M. Matušovič [-] ) , V. Kaniok [-] (70. Z. Ondriáš [-] ) , A. Kautský [-] (46. E. Lemchi [-] ) , J. Jakubec [-] , D. Darák [-] (17. M. Čípel [-] )

TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - D. Pawlas [-] , J. Mitura [-] , J. Mráček [-] - D. Bélai [-] , P. Hekele [-] (51. R. Heinisch [-] ) , V. Ryba [-] , K. Bélai [-] (74. M. Petřkovský [-] ) , P. Gír [-] - D. Piecha [-] (90. J. Bizoň [-] ) , D. Blaho [-] (74. P. Hanák [-] )

ŽK: 53. F. Jašek - 44. D. Blaho , 83. V. Ryba , 85. P. Gír .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SÝKORA Pavel - BEBENEK Petr, CIESLA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích