2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si v napínavém závěru odvezli z Dolní Lutyně všechny body


Branky


3

Hned v prvním kole byla k vidění napínavá koncovka, výhru si hosté vystřelili až v 89. minutě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný vstup do sezony

První půle nám toho moc nenabídla, k vidění byla velmi opatrná hra, jelikož se jednalo o vstup do nové sezony, nikdo nechtěl hned z úvodu zachybovat. V 18. minutě se prosadil Kurušta, a poslal tak hostující tým do vedení. Víc nám toho ale první poločas nepřinesl, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hostující Baník.

Druhá půle už nabídla více vzrušení

Druhý poločas nám v plné parádě vynahradil ten první. Hned po příchodu z kabin domácí zatlačili a mohli se radovat z vyrovnávací branky Botoura. Baník se ale z brzkého srovnání skóre rychle oklepal, a už o sedm minut poslal hostují zpět do vedení krásnou ranou přímo rohového kopu Vojta Musil. Hosté měli i nadále více ze hry, dostávali se do řady příležitostí, ale náskok se jim z nich zvýšit nepodařilo. V 83. minutě se opět připomněl Krušta, tentokrát ale ne úplně v dobrém světle, jelikož za skluz do bránkáře domácích Jiřího Noworyty obdržel zasloženou žlutou kartu. Baník tedy svě šance nezužitkoval, a tak se ke konci utkání v 87. minutě ke slovu přihlásili opět domácí, kdy se jim po trefě Matěje Křižáka opět podařilo vyrovnat. Dolní Lutyni tak vykřesal šanci alespoň na bod, který by po tomhle zápase brali všemi deseti. Bohužel si ale v samotném závěru, v předposlední minutě zápasu, nepohlídali hostujícího Radovana Rišku a ten poslal Baník už po třetí v utkání do vedení. Dolní Lutyně se už za tak krátký čas na nic nezmohla, a tak si z úvodního zápasu nové sezóny odvezl všechny body hostující Rychvald. Výkon hostů ukázal, že mají v nadcházející sezoně co nabídnout, zatímco Dolní Lutyně bude hledat cesty, jak svůj výkon zlepšit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně
Trenér domácích poukázal na nedostatek nasazení a kvality svého týmu v úvodním zápase sezony.:

TJ Baník Rychvald
Zdenek Závacký, trenér Baníku, zdůraznil administrativní problémy, které ovlivnily jeho sestavu, ale přesto byl spokojen s množstvím šancí, které si jeho tým vytvořil.:



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
J. Noworyta [-] - K. Bartoš [-] , P. Sagitarius [-] , M. Šulej [-] , M. Zolman [-] (78. [-] ) , L. Botur [-] , L. Bednář [-] , M. Křižák [-] , T. Fismol [-] (46. V. Galocz [-] ) , J. Kika [-] (60. M. Jurčík [-] ) , V. Szkuta [-]

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - L. Kurušta [-] , J. Pohlodko [-] , J. Sollich [-] , R. Riška [-] , V. Musil [-] , R. Blažek [-] , J. Vondrák [-] , R. Gorniak [-] , M. Starostka [-] , M. Jandura [-]

ŽK: 75. V. Galocz , 90. M. Křižák - 83. L. Kurušta , 90. R. Riška .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: KRAMNÝ Rostislav - SVOBODA Marian, MARTÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích