Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Přestřelka mezi Slovanem a Těrlickem. Hattrickem se blýskl Boudný.


Branky


9. P. Boudný , 35. O. Pastrňák (p.) , 65. P. Boudný , 68. O. Baláž , 71. P. Boudný , 83. A. Pittner - 42. M. Sedlák (p.) , 47. M. Sedlák , 83. M. Světlík
3

První zápas nové sezony nabídl pořádnou porci gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těrlicko do zápasu vstoupilo lépe, jenže...

Úvodní minuty zápasu byly v režii Těrlicka. Hostům se podařilo vytvořit si pár gólových příležitostí, bravůrními zákroky je ovšem vychytal brankář domácích Mišovic. Hra se posléze vyrovnala, a po příhrávce Pastrňáka poslal domácí v 9. minutě do vedení Boudný. Přibližně po půl hodině hry byl ve vápně faulován Horniak, a Slovan tak zahrával pokutový kop. K němu se postavil Pastrňák a bezpečně jej proměnil. Domácí tedy ve 35. minutě vedli 2:0. Jenže Těrlicko se také po faulu brankáře dočkalo penalty. Brankář Mišovic svou chybu napravil a střelu vyrazil, domácí ovšem po zákroku zaspali a Sedlák z dorážky snížil na 2:1. V prvním poločase se toho více nestalo, Slovan tak šel do kabin s náskokem jedné branky.

Nepovedených 10 minut rozhodlo zápas

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe hráči Těrlicka. Už ve 47. minutě, po nedorozumění v obraně Slovanu, překonal lobem brankáře domácích Sedlák.Těrlicko se tak dostalo zpět do zápasu a v následujících minutách bylo na hřišti lepším týmem. Postupem času se ale hráči Slovanu vzchopili, a ve slabší desetiminutovce v podání hostů se po šťastné teči prosadil Boudný, po nedůrazech hostujících také Baláž a opět Boudný, který završil hattrick. Zápas tak byl už 71. minutě prakticky rozhodnut. Ke konci se ještě shodně v 83. minutě zapsali do listiny střelců domácí Pittner a posila hostů Světlík. Na výsledku to ale nic nezměnilo. Zápas bohatý na góly tak nakonec přinesl výsledek 6:3 ve prospěch Slovanu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: „Utkání z naší strany bylo plné chyb a nepřesností. Příprava na sezónu byla velmi hektická. Poznával jsem tým jak personálně, tak herně. Málo času na přípravu a odehrán jen jeden přípravný zápas. Tak s výsledkem spokojenost, ale herní projev a chyby v defenzivě byl špatný. Budeme postupně na všem pracovat a snad se zapojíme o boj o špici soupeře"

FK Těrlicko
Martin Futerko: „V utkání jsme byli fotbalovějším týmem, bohužel jsme své šance nedali a naopak nabídli domácím nedůrazem možnosti skórovat. A ti byli úspěšnější"



Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - O. Pastrňák [-] (73. S. Daněk [-] ) , R. Čubok [-] , M. Klimek [-] (60. A. Pittner [-] ) , J. Režňák [-] (60. J. Mejta [-] ) , P. Boudný [-] (73. D. Soukop [-] ) , T. Poncza [-] , D. Horniak [-] , R. Krzyžánek [-] , M. Zagóra [-] , R. Teplanský [-] (32. O. Baláž [-] )

FK Těrlicko
L. Volf [-] - J. Gabovič [-] , L. Skoč [-] , D. Siuda [-] , M. Sedlák [-] , M. Světlík [-] , T. Olišar [-] , L. Matykiewicz [-] , O. Maslov [-] , P. Klus [-] , V. Rosmarin [-]

ŽK: 24. M. Klimek , 41. M. Mišovic , 73. M. Zagóra , 89. A. Pittner - 9. V. Rosmarin , 54. M. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - BUTORA Robert, MALIK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích