Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Štafa čtyřmi góly smetl Vísky a posunul Ráječko zpět do čela tabulky


Branky


11

I přes nepovedený začátek si domácí poradili s nejpříjemným soupeřem a po dalších čtyřech brankách snipera Štafy se posunuli zpět do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý start domácích

Předposlední říjnovou neděli nastoupilo na domácím hřišti k utkání proti týmu z Vísek. A postavení obou týmů v tabulce napovídalo, že půjde o vyrovnané utkání. Náš tým ale začal zápas zdánlivě výborně, když už ve 2. minutě centroval Kristián Doležal na Tomáše Štafu, jeho zakončení ale skončilo na tyči. Místo navázání na první šanci ale dali prostor také hostům, kdy po chybě v rozehrávce na půlce se hosté dostali až k bráně Adama Včelaře, kterému nedal Josef Meluzín šanci - 0:1. Náš tým jakoby gól opařil a nebylo to to mužstvo, které známe. Dělali chyby v rozehrávce a minutu po obdrženém gólu mohlo být ještě hůř. To když Adam po malé domů čekal dlouho s míčem na noze a špatně rozehrál, hosté se dostali do příležitosti, ale Adam stihl zasáhnout. Poté se do šancí dostali také naši hráči, kdy hlavičku Martina Neděly gólman chytil a Kuba Tenora svojí střelou mířil vedle. Ale ve 14. minutě už se skóre měnilo po ruce ve vápně, míč na penaltový puntík si postavil Tomáš Štafa a nemýlil se - 1:1. Místo toho, aby se naše hra uklidnila a srovnala, tak se za tři minuty opět radovali hosté po rychlé akci, kdy se již podruhé v utkání trefil Josef Meluzín - 1:2. A hosté našemu týmu nadále dělali problémy, kdy jsme měli obrovský problém vůbec rozehrát. V 32. minutě se ale podařila souhra Štafika s Jamajem (pozn. Jakub Tenora), kdy první jmenovaný zakončoval do tyče. A o čtyři minuty později bylo domácím fanouškům ještě lépe. A to díky krásné akci Kuby Tenory, který na půlce vybojoval míč, prošel sám přes několik hráčů až k bráně a nedal brankáři šanci - 2:2. Ve 40. minutě už to byl zase ten tým, který známe. Patrik Palacký poslal dlouhý míč okolo vápna, ke kterému se dostal Kristián Doležal a milimetrovým pasem našel ve vápně hlavu Tomáše Štafy, jenž dokázal usměrnit míč do sítě - 3:2. Do konce poločasu se už nic výrazného nestalo a tak si náš tým odnášel do kabin jednobrankovou výhodu.

 

Ráječko si druhý poločas pohlídalo

Do druhého poločasu nastoupilo naše B mužstvo lépe než do toho prvního a vytvářelo si šance. První větší šanci měl náš tým hned dvě minuty po začátku poločasu, když Kuba Tenora centroval na Patrika Palackého, který ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. Hra se dále přelévala ze strany na stranu bez větších šancí na obou stranách. Až v 65. minutě zahrával rohový kop střídající David Bartoš a poslal jej přímo na hlavu Tomáše Štafy - 4:2. O pět minut později bylo ještě lépe, když krásný centr poslal opět David Bartoš, tentokráte míč doletěl na nohu Martina Neděly a tomu se i přes malou razanci podařilo dostat míč za záda brankáře - 5:2. V 80. minutě předvedl krásné zakončení hostující Lukáš Martínek, který napřáhl z dálky a míč skončil na tyči. O pět minut později se hosté dostaly opět do šance po naší chybě, kdy zakončoval hostující Josef Meluzín jen těsně vedle. V 88. minutě zase zahrozili naši hráči, a to konkrétně Jakub Ťoupek, jehož střela mířila jen těsně mimo tři tyče. A jak utkání začalo, tak také končilo, když se dostal Tomáš Štafa k míči a provedli jej přes ruce brankáře až za jeho záda - 6:2. Nic dalšího se už v utkání nestalo a tak naše B mužstvo bere 3 body a po zaváhání Vavřince v Kořenci se vrátilo zpět na první místo tabulky.

REPORT: SK Olympia Ráječko

FOTO: NickiFPhoto



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko B
Jakub Tenora (trenér a hráč): Další domácí zápas k nám přijel soupeř z Vísek, který byl v tabulce jen par bodů za námi. Začátek zápasu nám vůbec nevyšel a brzy jsme prohrávali 1:0, kdy se trefil veterán Meluzín. Na 1:1 se nám podařilo vyrovnat z pokutového kopu kdy se nemýlil kapitán Štafik. Ovšem chvíli na to ukázal svoji fotbalovost opět Meluzín a krásnou střelou nedal Adamovi šanci. Do poločasu se nám podařilo otočit skóre a do kabin se šlo za stavu 3:2. V poločase jsme si řekli nějaké věci, které změníme do druhého poločasu a proběhli 2 střídání. Druhý poločas jsme již byli lepším týmem a po sporných situacích v obou pokutových území, kdy se nepískaly penalty se nám povedlo zbytek utkání v klidu odehrát a přidat další 3 góly a zvítězit 6:2. Příští zápas nás čeká na horké půdě v Olomučanech.




Sestavy


SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - T. Štafa [-] , T. Hübner [-] (46. J. Souček [-] ) , P. Palacký [-] , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] (70. B. Tavares [-] ) , J. Tenora [-] , K. Doležal [-] (46. C. De [-] ) , M. Bartoš [-] (23. J. Perout [-] ) , D. Zach [-] , R. Cerhák [-]

Vísky
D. Klíma [-] - L. Marek [-] , S. Kohoutek [-] (79. D. Navrátil [-] ) , J. Meluzín [-] , A. Skácel [-] , V. Šmeral [-] , L. Martínek [-] , V. Šmeral [-] (84. J. Juřík [-] ) , T. Páral [-] , J. Pavlík [-] (52. F. Maršál [-] ) , P. Schön [-]

ŽK: 17. L. Martínek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: MALITS Michal - PROCHÁZKA Marek (N), SKŘEPSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:23

Tip: výhra domácích