Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Zahraniční posily si proti Voděradům zastřílely


Branky


2. B. Tavares , 9. J. Ťoupek , 13. B. Tavares , 30. A. Juřek (vl.) , 44. M. Sehnal , 55. C. De , 83. B. Tavares , 89. B. Tavares - 76. T. Opluštil
9

Vysokou výhru nad týmem z Voděrad řídily zahraniční posily Ráječka. Tavares Bettencourt Josué Micael se prosadil hned čtyřikrát a všechny góly patřičně slavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasný stav již v poločase

V neděli 8. 10. 2023 nastoupilo B mužstvo Ráječka proti týmu TJ Voděrady a po prohře z minulého týdne chtěli jednoznačně bodovat, což bylo vidět hned od začátku utkání. Hosté se ještě nerozehráli a už lovili míč ze sítě, kdy po centru Ťoupka přesně zakončoval Tavares Josué Micael - 1:0. Uběhlo pár minut a v 9. minutě se skóre měnilo znovu, kdy poslal De Carvalho dlouhý míč na Jakuba Ťoupka a ten se nemýlil - 2:0. A než se fanoušci nadáli, opět došlo ke změně skóre, kdy přesně zakončil opět Tavares Bettencourt Josué Micael - 3:0. Minutu poté se mohl stav měnit znovu po souhře Ťoupka a Zacha mířil druhý jmenovaný jen těsně vedle. Hosté se do prvního náznaku šance dostali ve 21. minutě, kdy nabíhal hostující Boček, míč mu ale zblokoval Jakub Kolář na roh a rohový kop v klidu vyráží domácí brankář Adam Včelař. Ve 25. minutě se hosté opět osmělili, k míči se dostal kapitán Dvořák a jeho střela výrazně padala, ale do brány nezamířila. Ve 30. minutě se ale opět ke slovu dostal náš tým, po centru Patrika Palackého si hosté míč srazili do vlastní sítě - 4:0. Dvě minuty před koncem poločasu poslal pěkný dlouhý míč Kolář na Martina Sehnala, ten sklepnul míč na Nedělu, který ale zamířil pouze vysoko nad bránu hostů. V poslední minutě prvního poločasu se opět měnilo skóre, kdy se po centru De Carvalha trefil Martin Sehnal. Do šaten se tak šlo za stavu 5:0.

 

Hosté alespoň snížili

Do druhého poločasu se v obrazu hry nic moc nezměnilo. A už v 55. minutě se správně zorientoval De Carvalho a po jeho střele už svítilo na tabuli skóre 6:0. O 10 minut později se do příležitosti dostali i hosté a po souhře Dvořáka s Bočkem lovil Adam Včelař míč ze své sítě - 6:1. v 76. minutě zahrával hostující Boček standardní situaci, míč ale poslal pouze do ruk Adama Včelaře. O pět minut později se do šance také dostali opět domácí, kdy z dálky vyzkoušel hostujícího brankáře Korčáka Kristián Doležal. V 83. minutě byl opět v šanci Doležal a byl ve vápně faulován. Míč si na penaltový puntík postav Tavares Bettencourt Josué Micael a i přesto, že si brankář na míč sáhl, vytáhnout jej nedokázal - 7:1. A ač se mohlo zdát, že se utkání už jen v poklidu dohraje, minutu před koncem našel Ťoupek centrem Jakuba Tenory, který po zemi našel na malém vápně samotného Tavarese Josué Micaela - 8:1. Poté už se nic nestalo a náš B tým tak bere tři body za vysokou výhru.

REPORT: SK Olympia Ráječko

FOTO: NickiPhoto

 



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko B
Daniel Zach (hráč): Z mého pohledu bych řekl, že jsme první poločas zvládli, tak jak jsme chtěli. Drželi jsme míč na svých kopačkách, nechali soupeře běhat bez balónu a tlačili se do zakončení. I díky tomu byl zápas rozhodnutý v prvních třiceti minutách. Do poločasu jsme přidali ještě jednu branku a bylo jasné, že body zůstanou doma. Ve druhé půli jsme se často nechávali unést hrou a v některých situacích zapomínáme na obranu. Z toho také padla jediná branka soupeře, což je škoda vzhledem k výkonům našeho brankáře. I tak přidáváme další góly do sítě soupeře a zápas si s přehledem pohlídáme.




Sestavy


SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - L. Fojt [-] , M. Sehnal [-] , J. Kolář [-] (46. T. Hübner [-] ) , P. Palacký [-] (54. M. Sedláček [-] ) , J. Ťoupek [-] , B. Tavares [-] , M. Neděla [-] (46. K. Doležal [-] ) , C. De [-] , D. Zach [-] , R. Nyčyporčuk [-]

Voděrady
J. Korčák [-] - P. Bednář [-] - A. Chloupek [-] , P. Šmarda [-] , M. Opletal [-] - R. Boček [-] - T. Opluštil [-] , P. Kudláček [-] , A. Juřek [-] , T. Dvořák [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 50. D. Dvořák . ČK: 75. M. Sedláček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích