Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 18:00

9.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenec rozstřílel Boskovice, hattrickem se blýskl Mucha


Branky


7

Diváci viděli 9 branek. Pro domácí fanoušky to bylo bohužel většinou v síti jejich oblíbeného týmu a tak s plným počtem bodů odjel Kořenec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Muchova párty trvala 9 minut

Po asi 30 minutovém zpoždění začali lépe Kořenečtí. Už ve 4. minutě se po rychlé výměně míče dostal do úniku Šmída a zakončil přesné mezi nohy domácího brankáře. V 11. minutě se dostal k míči Svoboda H. a prvním gólem za TJ Sokol Kořenec zvýšil na 2:0. Domácí se snažili přes střed hřiště dostávat dopředu, ale dobrá defenziva nedovolila žádné velké příležitosti. Asi ve 22. minutě však přišel faul ve vápně a domácí měli možnost snížit z penalty. V cestě stál však Kosiarský, který penaltu dokázal zneškodnit. Následovalo 9 minut Muchy. Nejprve překonal brankáře po dorážce. Poté dokázal uklidit do sítě dva krásné pasy Papouška a za 9 minut zkompletoval hattrick. Domácí však nepolevili. Ve 44. minutě dokázal překonat brankáře Přikryl

Druhý poločas přinesl "pouze" 3 branky

Po poločase byly lepším týmem domácí, ale ve 49. minutě se dostal do úniku Učeň R. a dokázal jej proměnit. Domácí vyvíjeli dobrý tlak, ale příležitosti ztroskotávaly na obraně a brankáři hostí. 73. minuta přinesla únik Bačovského, který dokázal obhodit brankáře a zakončit do prázdé brány. V 83. minutě pak další střelou z dálky dokázal snížit Korčák. Další změna skóre už nepřišla. Kořenec tak rozstřílel Boskovice - Letovice.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kořenec
Martin Jelínek (trenér): Do zápasu vlétl soupeř velice aktivně, ale dobrá produktivita a místy zkušenost v řešení některých situací na pomohla ke vystřelení branek. Důležitý moment byla neproměnná penalta soupeře a následné navýšení skóre. V druhém poločase z naši strany polevilo tempo a soupeř se dostal do šancí, ale na výsledek to už nemělo vliv.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - J. Vajčner [-] , M. Rychnovský [-] (46. J. Vlk [-] ) , T. Přikryl [-] , J. Ječný [-] , T. Kougl [-] (60. O. Pokhylko [-] ) , L. Prokeš [-] , M. Dvořák [-] , M. Špidlík [-] , D. Prudil [-] (46. T. Korčák [-] ) , P. Pelíšek [-] (46. F. Bačovský [-] )

Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - P. Šmída [-] , Š. Kopecký [-] (77. M. Juras [-] ) , H. Svoboda [-] , T. Mucha [-] (64. V. Slaný [-] ) - D. Rosenberg [-] (64. J. Hrazdil [-] ) , P. Papoušek [-] - R. Učeň [-] - L. Kejík [-] , A. Přikryl [-] (20. M. Učeň [-] ) , R. Barák [-] (46. F. Buráň [-] )

ŽK: 69. M. Dvořák , 70. O. Pokhylko - 37. R. Barák , 87. R. Učeň .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEČAS Jiří - STLOUKAL Zbyněk, ZEMACH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře