Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vavřinec si v klidu pohlídal zápas a odvezl si z Adamova tři body


Branky


11

Mladý tým z Adamova téměř poločas držel vyrovnaný stav. Skoupý však daroval Vavřinci vedení a s góly se roztrhnul pytel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vavřinec si do kabin odnesl vedení

V chladném nedělním odpoledni do Adamova zavítal Vavřinec, který si nepřijel pro nic jiného, něž pro výhru. To bylo znát. Hned od první minuty vstoupil Vavřinec do utkání aktivně, ale příliš se mu ve finální fázi nedařilo. Když se dostali k ohrožení brány, tak bylo pro domácí zle. Dvakrát z brankové čáry vykopával Jáchym Skoumal, několikrát fantasticky zasáhl Dočkal, pro kterého se jednalo o první zápas v kategorii mužů. Adamov se vesměs na útočnou polovinu nedostával a hra se odvíjela ve středu hřiště. V druhé minutě nastavení z rohového kopu udeřil Vavřinec, kdy si na balón na zadní tyč vyskočil Skoupý. Do kabin tedy odcházely týmy za stavu 0:1 pro Vavřinec.

Vavřinec si výhru pojistil

Druhý poločas šlo vidět, že Vavřinec je velice zkušený tým a s góly se roztrhl pytel. Hostující hráči měli klid na balońu a od toho se vesměs odvíjela druhá půlka. Hned z kraje druhé půle navýšil vedení Hebký. Vavřinec se do útoku hrnul dál a v 67. minutě překonal Dočkala střelou na přední tyč Kočí. Mladý Adamov se nezalekl a chtěl stále bojovat. V 69. korigoval skóre Janoušek na 3:1. Vavřinec si utkání nechtěl komplikovat v 76. minutě navýšil vedení Kunc. Dvě minuty na to přidává branku z trestného kopu Štrof a v 85. minutě uzavírá skóre utkaní povedeným dloubákem Kovařík. Vavřinec tedy odjíždí z Adamova s plným počtem bodů a Adamov se potácí na posledním místě bez bodu.



Ohlasy k zápasu


Adamov
Tomáš Šebek (hráč): Já jsem do utkání zasáhl v 30. minutě vinou zranění levého beka. Od trenérů sem dostal jediný úkol, nepustit hráče Vavřince, na lajně příliš k balónu což se mi i chvílemi dařilo. Bohužel na nás šla v druhém poločase únava a Vavřinec si zkušeně hlídal zápas. Jediný tak chci klukům poděkovat, že i přes tyto výsledky které dostáváme, jdeme do každého zápasu s bojovností a touhou nějaký ten bod urvat. Teď nás čeká náročný týden, ve čtvrtek jedeme do Kořence, v neděli do Vísek, tak uvidíme co bude dál.




Sestavy


Adamov
A. Dočkal [-] - J. Skoumal [-] , F. Sedláček [-] , A. Kleveta [-] (63. D. Pečínka [-] ) , M. Janoušek [-] , T. Krátký [-] , V. Cinkl [-] , J. Skoumal [-] (60. M. Brandýský [-] ) , T. Rotrekl [-] (78. J. Bavlnka [-] ) , O. Synek [-] (30. T. Šebek [-] ) , R. Smolík [-]

TJ Vavřinec
T. Musil [-] - Z. Hebký [-] , O. Kunc [-] , V. Kovařík [-] , M. Kočí [-] - M. Skoupý [-] (56. M. Skála [-] ) , M. Štrof [-] , J. Fabiánek [-] , K. Dvořák [-] - D. Zmeko [-] (60. M. Hebký [-] ) , J. Matuška [-] (80. R. Manoušek [-] ) -

ŽK: 45. J. Skoumal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů