Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adamovští se postupně blíží k bodům


7

Zápas ze dna tabulky vyšel lépe pro domácí Voděrady. Adamov si nepohlídal rohové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osudné byly rohy

V slunečném nedělním odpoledni zavítalo do dalekých Voděrad mužstvo z Adamova urvat první body. Nasvědčoval tomu i dlouhý proslov trenéra v kabině před utkanáním. Jenže sudí zahájil utkaní a na Adamov se již v první minutě řítil hráč Voděrad, toho Němec zkušeně vykryl. Záhy ale v 5. minutě po špatném odkopu jednoho z hráčů Adamova se ujali domácí vedení, kdy se z rohu prosadil Dvořák. To Adamov srazilo na kolena a pramenili z toho individuální chyby které soupeř trestal ve 12. a 19. minutě. Dvakrát se prosadil Boček a s Adamovem to nevypadalo dobře. V 27. minutě se po krásné individuální akci ve středu hřiště prosadil za hosty Brom, kdy nenápadnou střelou zpoza šestnástky překvapil brankáře Korčáka ránou do šibenice. 3:1. Voděrady si už do konce poločasu jistily výsledek. 

 

Sedláček jen korigoval skóre

Do druhého poločasu se Adamov snažil vydat všechno, tak jako proti Vranové minulé kolo. Jenže spousta tutových šancí zůstala neproměněna. Voděrady v 62. minutě zvýšily opět z rohu, kdy se krásnou hlavičkou na zadní tyč prosadil Dvořák. V závěru utkání už pouze korigoval Sedláček, po krásné individuální akci ze strany od Krátkého zavěsil míč do odkryté brány. Mladý tým z Adamova tak opět zůstal bez bodu a domácí Voděrady si připisují cenné 3 body.



Sestavy


Voděrady
J. Korčák [-] - P. Bednář [-] - P. Kudláček [-] (49. D. Polák [-] ) , M. Opletal [-] , A. Chloupek [-] - D. Dvořák [-] , R. Boček [-] - D. Všianský [-] , P. Švancara [-] (80. J. Alexa [-] ) , R. Dvořáček [-] , T. Dvořák [-]

Adamov
F. Němec [-] - J. Skoumal [-] , F. Sedláček [-] , M. Janoušek [-] , T. Krátký [-] , V. Cinkl [-] (62. J. Bavlnka [-] ) , J. Skoumal [-] , T. Rotrekl [-] (75. J. Pilař [-] ) , Š. Synek [-] , R. Smolík [-] , M. Brandýský [-] (62. D. Pečínka [-] )

ŽK: 46. Š. Synek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLUB Adam - ŠEBEK Tomáš, TOPINKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích