3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenec drží krok s vrškem tabulky, Kunštát rozebral třemi góly


Branky


41. M. Jelínek (p.) , 60. A. Přikryl , 85. P. Vondál - 52. P. Doležel
10

C tým z Kunštátu dostal potřetí za sebou 3 branky a body opět nezískal. Kořenec však rozjíždí vítěznou sérii a drží se čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý moment zápasu bylo vážné zranění hráče hostů

Před začátkem zápasu došlo k ošklivému zranění jednoho z hostů, kdy na místo musela být přivolána RZS. Dle dostupných informací se jednalo o zranění kolena a my přejeme brzké uzdravení.

 

Po asi 45 minutovém zpoždění začal zápas. TJ Sokol Kořenec už od začátku utkání ukazoval, že chce 3 body na domácí půdě. Drželi míč na svých kopačkách a kontrolovali hru. Po několika dobrých příležitostech, které k brance nevedli byl před koncem poločasu v pokutovém území faulovaný Schulze. Míč si postavil domácí kapitán Jelínek a penaltu proměnil. Do kabin tak šli s jednogólovou výhodou domácí hráči.

I přes vyrovnání se Kořenec radoval ze tří bodů

Začátek druhé půle hosté začali lépe. Napadáním dohnali Kořenec k chybám a v 50. minutě toho využil Doležel a z ojedinělé šance srovnal z dálky na 1:1. Domácí se rychle oklepali a opět převzali otěže zápasu a vytvářeli si velké šance ale ne a ne dát gól. V 60. minutě si postavil míč k přímému kopu Přikryl a trefil přesně s pomocí dobře clonícího Svobody. V 85. minutě se měnilo skóre naposledy. Ve vápně se dostal k míči Vondál a uklidil ho do sítě. Kořenec tak rozjíždí vítěznou sérii, naopak Kunštát je již třetí zápas bez bodu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Adam Přikryl (hráč): Věděli jsme, že Kunštát je velmi kvalitní tým s mladými kluky, proto jsme do zápasu chtěli vstoupit aktivně, držet míč na svých kopačkách a to se nám během celého zápasu dařilo. Od začátku jsme byli lepším týmem a vytvářeli šance, ale podobně jako minulý týden jsme gólové příležitosti nedokázali využít a v koncovce se tak trochu trápili. Jsem rád, že se nám nakonec podařilo dát 3 góly a díky skvělé práci celého týmu jsme vybojovali důležité body v tomhle náročném utkání, které bohužel zkomplikovalo vážné zranění hráče Kunštátu. Tímto bych chtěl za celý náš tým popřát brzké uzdravení.




Sestavy


Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - L. Popelář [-] (72. M. Juras [-] ) , L. Kejík [-] , M. Jelínek [-] , H. Svoboda [-] - J. Hrazdil [-] (58. F. Buráň [-] ) , P. Papoušek [-] , D. Hlubinka [-] , R. Barák [-] , A. Přikryl [-] - A. Schulze [-] (63. P. Vondál [-] )

FK Kunštát C
O. Šmerda [-] - V. Navrátil [-] (81. T. Macháček [-] ) , P. Jindřich [-] (63. J. Procházka [-] ) , V. Boček [-] (73. M. Langer [-] ) , P. Šváb [-] , R. Tenora [-] , P. Doležel [-] , M. Měcháček [-] , R. Vichta [-] , J. Havelka [-] , T. Houdek [-]

ŽK: 75. A. Přikryl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BARÁK Hynek - SOKOL Roman (N), UHL Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kořenec je doma silný a připíše si do tabulky další výhru.

Tip: výhra domácích