0:1
(0:0)
68. M. Bartoš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko B na úvod nepodalo přesvědčivý výkon, přesto berou 3 body


Branky


68. M. Bartoš (p.)
5

Ráječko po prodeji licence na I.B třídu využilo možnost se svojí rezervou hrát III. třídu. Vstup avšak nebyl dle očekávaní. Pasivní výkon na hřišti v Opatovicích rozhodl až z penalty stoper Bartoš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsná výhra pro Ráječko

První zápas benfiky Ráječka ve 3. třídě, i přes příznivý výsledek rozhodně nebyl to co hosté očekávali. Do zápasu lépe vstoupili hráči Ráječka a prvních deset minut dominovali a drželi míč na svých kopačkách. V mezihře bylo ale spoustu nepřesností a hosté se nedokázali prosadit. Spoustu promarněných šancí a zbytečných zkažených přihrávek rozhodně nebyla ta správná cesta. Do hry se začali dostávat i domácí a šance přibývaly i na straně domácích. Poločas avšak skončil bez branek a do kabin šli oba týmy bez vstřelené branky.

 

Bartoš jediným střelcem

Druhý poločas přinesl taktickou změnu z tábora hostí a opět se více míč držel u hostujících kopaček. Šance si fotbalisté Ráječka vytvářeli ve větším měřítku, ale domácí brankář Přikryl svoji branku uzamknul a klíček si pečlivě uklidil. Ten však našel exekutor pokutového kopu ze 68. minuty Martin Bartoš, který byl první a také jediný střelec zápasu. Utrápená výhra Ráječka nebyla pro hosty nejpříjemnějším výsledkem, každopádně si z Velkých Opatovic přivezli domů všechny tři body a jejich předem avizovaná cesta za postupem se vydala správným směrem.



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko B
Jakub Tenora (hráč a trenér): Jeli jsme k prvnímu zápasu III. třídy do Velkých Opatovic. Věděli jsme, že proti nám bude stát silný soupeř s mladými běhavými hráči. Prvních deset minut bylo z naší strany velmi dobrých, nicméně pak jsme přestali a dostali jsme i soupeře do hry. Po neproměněných šancích a zkažených finálních přihrávkách skončil poločas 0:0. Do druhého poločasu jsme přeskládali sestavu a na hře to bylo opět znát. Skvěle chytajícího domácího brankáře jsme překonali až z pokutového kopu, ostatní šance vychytal. Chtěl bych všem hráčům poděkovat. A pokud bych měl vyzdvihnout jeden individuální výkon, tak to bude Kuba Kolář, který odehrál skvělý zapas, i přesto, že nějakou dobu nehrál.



Sestavy


Velké Opatovice
D. Přikryl [-] - T. Kouřil [-] , T. Zemánek [-] (89. P. Fuksa [-] ) , P. Werner [-] , L. Pospíšil [-] (54. D. Tichý [-] ) , T. Křap [-] , L. Ille [-] , B. Ille [-] (85. P. Bubeník [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Feder [-] , M. Malý [-] (52. F. Marek [-] )

SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - L. Fojt [-] , T. Hübner [-] , O. Ševčík [-] (62. M. Sedláček [-] ) , J. Tenora [-] (31. J. Kolář [-] ) , I. Sambú [-] , M. Neděla [-] (87. J. Žůrek [-] ) , J. Sedlák [-] , K. Doležal [-] , M. Bartoš [-] , R. Cerhák [-]

ŽK: 1. J. Pospíšil , 41. L. Ille , 61. T. Křap , 74. M. Feder - 76. K. Doležal , 81. J. Kolář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LICHTENBERK Radek - MACHKA Jonáš, KOUKOL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Ráječko prodalo licenci na B třídu a znovu si zahraje 3. třídu. Půjdou si za postupem už od prvního kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů