Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:00

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvořák a Zmeko řídili jednoznačnou výhru nad Vranovou


Branky


5

Úvodní utkání III. třídy v ročníku 2023/24 bylo poměrně jednoznačné. Domácí Vavřinec si s přehledem poradil s Vranovou a připsal si první 3 body do tabulky. Hlavními strůjci výhry byli Dvořák a Zmeko, kteří dohromady vstřelili 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořákův hattrick za 11 minut ukončil naděje Vranové

Ročník 2023/24 začal na hřišti ve Vavřinci a již od prvních minut bylo vidět, kterým směrem zápas bude směřovat. Tempo již od začátku udávali domácí. Do vedení se však mohli dostat hosté, kdy po střele z dálky zazvonila tyč. Domácí si po této akci nebrali servítky a ujali se vedení již v 9. minutě. Michael Kočí se dostal k míči a jako první prostřelil golmana Doskočila. Následující čtvrthodina opět herně patřila domácím, ale ti se nedokázali prosadit, což se nepovedlo ani hostům. Navýšit vedení se domácím povedlo ve 24. minutě a to byl zároveň i start parády Kamila Dvořáka. Během tří minut se dokázal prosadit hned dvakrát a vedení o 3 góly bylo pro domácí více než komfortní. S nepříznivým stavem se snažil něco udělat Koudelka, který dokázal snížit na 3:1 a zápas nabral nový náboj. Do poločasu ale bylo definitivně hotovo. Ve 34. minutě po faulu ve vápně rozhodčí odpískal pokutový kop pro domácí. K pokutovému kopu se postavil Dvořák, který útočil na hattrick. Bezchybně proměnil pokutový kop a uzavřel hattrick za 11 minut.

Volnější tempo druhého poločasu nabídlo další 4 góly

Domácí s náskokem 3 gólů si zápas už hlídali. Po dvaceti minutách druhého poločasu se opět měnilo skóre. Domácí zvyšovali náskok na 5:1 a to zásluhou Dominika Zmeka. Pozvolnější tempo druhého poločasu vyhovovalo domácím a ti se nikam nehnali a jejich bezpečný náskok si drželi. Deset minut před koncem tento náskok znovu navýšil Dvořák již čtvrtým gólem v utkání a bylo definitivně rozhodnuto. I přes odpověd Koudelky a jeho druhého gólu v zápase bylo jasno jak zápas dopadne. Definitivní tečku za zápasem dal znovu Zmeko a v 87. minutě přidal již sedmý gól domácích. Úvod do sezóny tak vyšel lépe Vavřinci, který doma rozstřílel Vranovou a připsal si první 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Vavřinec
Kamil Dvořák (hráč): Zápas hodnotím pozitivně pro náš tým i když na začátku zápasu to tak nevypadalo když soupeř asi ve 3 minutě po krásné střele mohl skórovat, ale naštěstí pro nás trefil jen tyč. Od tý doby už jsme pak kontrolovali hru my a soupeře prakticky k ničemu moc nepustili i když měl občas pár hezkých akcí tak to pro nás nebylo nijak ohrožující. Nakonec se nám podařilo dát 4 góly v prvním poločase a mohli jsme jít v klidu do druhé půlky. Ve druhé půli jsme trošku polevili v tempu ale podařilo se nám dát ještě 3 góly a udržet si tak krásný výsledek 7:2.




Sestavy


TJ Vavřinec
T. Musil [-] - J. Fabiánek [-] (62. R. Přikryl [-] ) , M. Hudec [-] , M. Kočí [-] , O. Kunc [-] , M. Skála [-] (43. Z. Hebký [-] ) , M. Štrof [-] , D. Zmeko [-] (88. R. Manoušek [-] ) , K. Dvořák [-] , A. Moravec [-] (35. V. Kovařík [-] ) , J. Fabiánek [-] (80. K. Zouhar [-] )

Vranová
M. Doskočil [-] - J. Tesař [-] , T. Slavíček [-] , M. Maresch [-] , P. Luňáček [-] , P. Slechan [-] , L. Koudelka [-] , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] , R. Stöhr [-] , R. Jež [-] (66. A. Krištof [-] )

ŽK: 76. Z. Hebký - 44. P. Luňáček , 76. R. Stöhr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUREŠ Martin - CÁPAL Roman, NEČAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Vavřinec si doma pohlídá vstup do sezóny a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích