Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí jednoznačně doma si podmanila utkání s Doubravníkem


14

Ve 13. kole se v Oslavicích sehrálo utkání Velké Meziříčí C a Doubravník. Zápas okořenila situace, když v 83. minutě po konfliktu mezi domácím kapitánem Liborem Smejkalem a Martinem Švadlenkou dostal hostující hráč červenou kartu. Domácí kapitán vyvázl mírněji, ten vyšel se žlutým karetním trestem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly domácích

Domácí jednoznačně byli lepším týmem v tomto zápase. Ve druhé minutě vsítil první gól Ondřej Pospíšil, na něj v 9. minutě navázal Tomáš Kuřátko a domácí vedli 2:0. Ve 27. minutě Jaroslav Krejčí dal třetí gól, poslední branka v tomto poločase padla ve 32. minutě, když se trefil Lukáš Chalupa. První poločas vyhráli domácí hráči 4:0.

Zápas se dohrával, konflikt hráčů

Ve druhém poločase se víceméně zápas už dohrával. Michal Jedlička v 59. minutě za hosty snížil. Poté se ještě prosadil Libor Smejkal v 78. minutě, skóré to tak bylo 5:1. V 83. minutě přišla na řadu práce pro rozhodčího. Po konfliktu mezi domácím kapitánem Liborem Smejkalem a hostujícím Martinem Švadlenkou, tak právě hostující hráč za svůj čin dostal červenou kartu, domácí kapitán viděl žlutou kartu. Utkání skončilo 5:1 a bylo okořeněno konfliktem mezi hráčemi výše jmenovanými, incident se stal v 83. minutě.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - hráč: Dnešní zápas jsme zvládli velmi dobře, poločas jsme vyhráli 4:0 a byli jsme jasně lepším týmem na hřišti. Druhý poločas jsme polevili a soupeř byl více na míči. Zápas byl férový a hosté z Doubravníku hráli dobře, jen neproměňovali šance. hráč utkání: Lukáš Chalupa

FK Doubravník
Miroslav Vojta - hráč: Včera jsme odehráli utkání na krásném hřišti v Oslavici, kde své domácí zápasy hraje Velmez C. Zápas nám výsledkově nevyšel a po poločase jsme prohrávali už 4:0. Druhý poločas domácím docházely síly a my jsme začali mít převahu. O snížení na 4:1 se za nás zasloužil Michal Jedlička. Bohužel jsme poté stejně jako v první půli nedokázali mnoho slibných situaci dotáhnout do gólového konce a tak přišel trest v podobě gólu a ustanovení konečného výsledku na 5:1. Jedinou útěchou pro nás může být to, že jsme do zápasu šli díky nemocem a zraněním v dosti improvizované sestavě.Celý A- tým mužů včetně realizačního týmu vidí, že situace s rozhodčími je, co se týče jejich počtu zoufalá a i přes některé výkony si jejich práce vážíme a vždy je bereme s úctou. I kvůli tomuto jsme byli rádi, že na našem včerejším zápase byli 3 delegování rozhodčí. Ovšem bez připomínky k včerejšímu výkonu pana hlavního rozhodčího se tento příspěvek neobejde. V zápase vznikli 2 situace, které pan hlavní arbitr posoudil, dalo by se říct, tak nějak podle svého. 1. Situace byla za stavu 4:1 a náš útočník Michal Jedlička předbíhá domácího stopera asi 20 m od brány domácích a už to vypadá, že půjde sám na brankáře. V tomto okamžiku domácí stoper strčí do Jedličky, který padá k zemi. Hlavní sudí při tomto stojí na půlce hřiště. Od situace je asi 10 m vzdálen DELEGOVANÝ pomezní rozhodčí, který hlavnímu signalizuje faul. Hlavní rozhodčí však nechává situaci být a hru dál plynout. Druhá situace se odehrála v 83 minutě. Po vzájemném souboji a následném přerušení hry na hraně vápna u branky domácích dochází k situaci, kde náš hráč kopl (jen on sám ví jestli schválně) do kapitána domácích. Kapitán domácích však situaci neustál a oběma rukama udeřil pěstmi našeho hráče do hlavy. Na toto vzniká strkanice a věc běží vyřešit hlavní rozhodčí. Nás hráč vidí oprávněnou červenou kartu, ale kapitán domácí pouze žlutou. Ještě nutno dodat, že v zapíše z utkání je napsané jednání pouze našeho hráče, ale ani zmínka o chování domácího kapitána. Závěrem chceme zdůraznit, že nám nejde o nějaké vymlouvání se na sudího, domácí si vítězství zasloužili, jen bychom rádi upozornili na věci, které se na trávnících bohužel stále dějí.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
T. Kolouch [-] - L. Smejkal [-] , F. Musil [-] (46. M. Valenta [-] ) , O. Pospíšil [-] , O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , T. Kuřátko [-] , E. Smejkal [-] , D. Polák [-] (24. L. Smejkal [-] ) , L. Chalupa [-]

FK Doubravník
T. Vorel [-] - V. Jedlička [-] (78. L. Jaroš [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , R. Šikula [-] , V. Čepička [-] (46. M. Škoda [-] ) , M. Švadlenka [-] , M. Jedlička [-] , M. Šikula [-] (69. T. Csizmár [-] ) , J. Slámečka [-] , T. Beran [-]

ŽK: 83. L. Smejkal , 87. L. Smejkal - 47. J. Slámečka , 59. M. Vojta . ČK: 83. M. Švadlenka .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Stehlík Michal - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 18:57

Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase jsou pro mě domácí o něco větším favoritem. Proto předpokládám, že si
vítězství pohlídají a připíší si do tabulky 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 15:19
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích